Sådan Kommer Du Til Det Russiske Etnografiske Museum I Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Det Russiske Etnografiske Museum I Skt. Petersborg
Sådan Kommer Du Til Det Russiske Etnografiske Museum I Skt. Petersborg

Video: Sådan Kommer Du Til Det Russiske Etnografiske Museum I Skt. Petersborg

Video: Sådan Kommer Du Til Det Russiske Etnografiske Museum I Skt. Petersborg
Video: Ethnography Museum, St Petersburg, Russia 2024, April
Anonim

Der er to store etnografiske museer i Skt. Petersborg. Statsmuseum for antropologi og etnografi. Peter den Store (den berømte Kunstkamera) ligger på øen Vasilievsky. Det russiske etnografiske museum, der betragtes som et af de største etnografiske museer i Europa, ligger ved siden af det russiske statsmuseum

Det russiske etnografiske museum ligger på Engineering Street
Det russiske etnografiske museum ligger på Engineering Street

Hvor er han placeret

Det russiske etnografiske museum dukkede op i begyndelsen af sidste århundrede. Det var en afdeling på det russiske museum. En bygning blev specielt bygget for ham på Engineering Street ved siden af det berømte lager af værker af russisk maleri og skulptur. I 30'erne blev museerne opdelt, og det etnografiske museum blev kendt som Statens Museum for Etnografi af Sovjetunionens Folk. Navnet "Russisk etnografisk museum" dukkede op i 1992 efter Sovjetunionens sammenbrud. Det ligger i samme bygning på Engineering Street 4/1, designet af arkitekten V. Svinin.

Med metro fra lufthavnen

Den hurtigste måde at komme til det russiske etnografiske museum er med metro. Engineering Street støder op til Arts Square. Den nærmeste metrostation er Nevsky Prospekt. Hun er på den blå (anden) metrolinje. Hvis du er på vej fra Pulkovo lufthavn, kan du komme direkte til det russiske etnografiske museum. Under alle omstændigheder fører en bus fra lufthavnen dig til metrostationen Moskovskaya, som også er på den blå linje. På stationen "Nevsky Prospekt" skal du gå til Mikhailovskaya Street. Lobbyen åbner ud til en underjordisk passage under Nevsky Prospekt, du skal gå til enden og dreje til højre. Foran dig vil der være en kort Mikhailovskaya gade med udsigt over Arts Square. I centrum er det berømte monument over Alexander Sergeevich Pushkin. Hvis du står over for ham, vil det russiske statsmuseum være lige foran dig, og det russiske etnografiske museum være på din højre side. Forresten, på denne plads vil du finde en masse mere interessante ting - Den Store Hall i Skt. Petersborg Philharmonic Society, St. Petersburg Academic Maly Opera and Ballet Theatre. M. P. Mussorgsky og meget mere.

Fra togstationer

Det er ret let at komme til stationen "Nevsky Prospekt" fra stationerne. Hvis du ankom Finlyandskiy, skal du køre to stop fra Ploschad Lenina station til Ploschad Vosstaniya, gå til Mayakovskaya og gå et stop til Gostiny Dvor station. Fra den kan du gå ud gennem forhallen på stationen "Nevsky Prospect" eller gå til Gostiny Dvor, drej til venstre og gå til undergangen på hjørnet af Nevsky og Mikhailovskaya. Fra Moskovsky banegård kan du straks komme til Mayakovskaya. Hvis du er ankommet til jernbanestationerne i Baltikum eller Vitebsk, er det mere bekvemt at skifte tog ved Tekhnologicheskiy institutstation - både fra Baltiyskaya og Pushkinskaya, det ligger i en afstand af et træk. Fra Ladozhsky banegård er det bedre at komme til Spasskaya, gå til Sennaya og gå et stop. Jordtransport i området er ikke særlig praktisk. Selvfølgelig er der mange ruter i centrum af Skt. Petersborg. Men de nærmeste stoppesteder er i samme afstand som metroen. Derudover er trafiksituationen om dagen sådan, at du kan komme der meget hurtigere til fods.

Anbefalede: