Hvad Er Vejen Til Anapa

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Vejen Til Anapa
Hvad Er Vejen Til Anapa

Video: Hvad Er Vejen Til Anapa

Video: Hvad Er Vejen Til Anapa
Video: Коп по Войне. Первые копатели в Калининграде. Первые клады. Шокирующие Истории от Профессора 2024, April
Anonim

Anapa ligger i Krasnodar-territoriet i det sydlige Rusland. Byen strækker sig lige ved Sortehavskysten. Det blev grundlagt i 1781 og modtog status som den nuværende bosættelse i 1846. Næsten 67 tusind mennesker bor i Anapa, men hvert år og især hver sommer stiger antallet med næsten halvdelen på grund af den store strøm af turister.

Hvad er vejen til Anapa
Hvad er vejen til Anapa

Anapas geografiske placering

Denne Kuban by er omgivet af skovklædte kaukasiske foden fyldt med blomstrende og meget frugtbare dale. Desuden er resten af de flade områder blandet med flodmundinger. Det er Anapa, der er et meget foretrukket feriested for turister, da sommervarmen i den konstant blødgøres af den kølige vind, der blæser fra havet.

En sådan geografisk definition er også kendt som Anapa-bugten, der grænser op til havet i en glat bue, på grund af hvilken en meget bekvem og smuk bybugt dannes. Havet i det er præget af lavt vand, hvorved bugten opvarmes godt om sommeren.

Sådan kommer du til Anapa

Selvfølgelig er den nemmeste måde at komme til Anapa på Krasnodar, da afstanden mellem byer er 170 km og fra Sochi - 360 km.

Fra Kazansky jernbanestation i den russiske hovedstad afgår tognummer 012M, der går direkte til Anapa, med det sidste ankomstpunkt i selve byen, og rejsetiden er kl. 23.45 timer. Men denne rute er den eneste direkte, så pladsen på den er ret begrænset, og ofte kan toget ikke rumme alle. I dette tilfælde er det bedst at tage et tog fra Moskva til Krasnodar, og fra den regionale hovedstad tage en bus. Derefter kan du bruge flere varianter af tog med nummer 104B (med det sidste punkt for Adler og rejsetid kl 19:22 timer, og dette rullende materiel er to etager), 030С (Novorossiysk og 20:12 timer på vejen) og 305С (Sukhum, Abkhazia og klokken 31:32).

Der er ingen jernbaneruter fra den nordlige hovedstad direkte til Anapa, men i dette tilfælde kan du bruge mærketoget 035A "Severnaya Palmira" med det sidste stop i Adler. Det er bedst at komme til Krasnodar på den og derefter med den samme bus, og rejsetiden er 33:28 timer.

Afstanden, der skal tilbagelægges i bil fra Moskva til Anapa, er 1.500 kilometer. Desuden løber stien gennem Voronezh og Rostov ved Don samt meget tæt på Ukraines territorium. Først skal du gå til Varshavskoe shosse, derefter til M4 motorvejen, derefter til A146, A144 motorveje og igen til A146, derefter på motorvej A290, som fører til Anapa. Afstanden mellem den nordlige hovedstad og feriebyen er 2200 kilometer.

Alle føderale motorveje, der kører fra hovedstaden til Anapa, er ganske behagelige at køre. Så M4-vejen blev rekonstrueret i 2009-2010, men du skal være tålmodig, da der er mange mennesker, der ønsker at køre langs den til Sortehavet om sommeren. Derfor er der allerede på Kubans område hyppige trafikpropper, overbelastning, både i den ene retning og i den anden retning, især da adskillige lastbiler, der leverer produkter fra Sortehavets havne, følger fra kysten til de russiske regioner.

Mindre stier, såsom A290, er rige på stejle nedstigninger og opstigninger, hvilket tvinger føreren til at være mere opmærksom. Generelt er hele vejen til Krasnodar-territoriet behagelig, men du bør ikke øge hastigheden meget på vej til den ønskede hvile, da du for det første skal tænke på din egen sikkerhed og for det andet Kubans gæster. mødes af mange trafikpolitibetjente.

Anbefalede: