Sådan Køber Du Billetter Til Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til Skt. Petersborg
Sådan Køber Du Billetter Til Skt. Petersborg

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Skt. Petersborg

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Skt. Petersborg
Video: "Podorozhnik" Public Transportation Card in St. Petersburg, Russia 2024, Kan
Anonim

Det strålende Skt. Petersborg tiltrækker både ceremonielle turister og eventyrsøgere og boheme unge. På grund af byens enorme popularitet er det ikke altid let at få billetter til Skt. Petersborg, især i højsæsonen. Men den, der søger, vil altid finde!

Sådan køber du billetter til Skt. Petersborg
Sådan køber du billetter til Skt. Petersborg

Er det nødvendigt

Internet eller telefon, pas eller andet identitetsdokument

Instruktioner

Trin 1

Den nordlige hovedstad er god i enhver sæson. Det er sandsynligvis derfor, at det næsten er umuligt at købe billetter til Skt. Petersborg den næste fredag aften. Men ros til de høje teknologier, i nogen tid kan jernbanebilletter bookes eller købes online. Du kan købe et rejsedokument uden provision på selve transportørens websted - Russian Railways. For at gøre dette skal du registrere dig, vælge udgangspunkt og destination, dato og klokkeslæt. Blandt de tilgængelige valgmuligheder er togenummeret, vogntypen og det ønskede sæde. Billetprisen vises på samme side. Når du udsteder en billet, skal du angive oplysningerne om passagerer korrekt (navne og efternavne, dokumentnumre), ellers bliver du ikke fængslet. Du kan betale for dit køb med et bankkort.

Trin 2

Du kan udskrive en købt billet på ethvert stationskontor eller i en særlig terminal (foran der er praktisk talt ingen køer). Hvis der foretages en elektronisk check-in på toget, som rapporteres, når du køber en billet på hjemmesiden), er det ikke nødvendigt at udskrive en billet - det er nok at fremvise et dokument ved boarding.

Trin 3

Du kan købe en billet til Skt. Petersborg gennem ethvert privat agentur. Den lille margin er mere end opvejet af tilgængeligheden af billetter selv i den hotteste sæson. Agenter kan booke billetter ikke kun online, men også via telefon. Et plus er en bred vifte af betalingsmetoder samt tilgængeligheden af en billetleveringstjeneste.

Trin 4

Det er ikke mindre let at købe online flybilletter til Skt. Petersborg: søgealgoritmen er den samme som når man planlægger en togtur. Det skal dog huskes, at det at bestille "der" og "retur" billetter straks er billigere end kun en retning. Selv to timer før afgang er det ikke svært at finde en flyrejse, men priserne bider. Som en sidste udvej kan du vælge en rutebus - til prisen for et tog og med meget mindre komfort, men du kommer til Skt. Petersborg.

Anbefalede: