Sådan Sparer Du Penge På Rejser Til Berlin

Sådan Sparer Du Penge På Rejser Til Berlin
Sådan Sparer Du Penge På Rejser Til Berlin

Video: Sådan Sparer Du Penge På Rejser Til Berlin

Video: Sådan Sparer Du Penge På Rejser Til Berlin
Video: Økonomisk Uafhængig ved at Følge Disse 5 Trin (Sådan Sparer du Penge) 2024, April
Anonim

I dag er en turstur til hjertet af Europa ret dyr. Men der er en mulighed for at spare lidt på at se seværdighederne i Berlin såvel som på shopping ved at lave dem på bestemte steder.

Sådan sparer du penge på rejser til Berlin
Sådan sparer du penge på rejser til Berlin

Du behøver ikke købe en billet for at besøge TV-tårnet for at nyde den storslåede udsigt over Berlin ovenfra, som koster 13 €. Du kan klatre op til 20. etage i det tekniske universitet i Skyline-caféen (Ernst-Reuter Platz, 7), klatre under Reichstag-kuppelen (Platz der Republik, 1) eller gå gennem Humboldthain-parken, hvorfra en smuk udsigt over byen åbner fra toppen af bunkeren og luftbeskyttelsestårnet …

Berlin er en by med små spisesteder og spisesteder. For et par euro i Konnopke's eller Curry 36 (ved 36 Mehringdamm) kan du få en bid at spise med solide pølser, og i Mustafas Kebab (ved 32 Mehringdamm) kan du få en stor dener. De, der leder efter et komplet måltid, skal være opmærksomme på lokale forretningsfrokoster og på søndage til brunch. F.eks. Koster retten til at spise på buffet 10 euro for mænd og 9 euro for kvinder i en weekend i Robbengatter (Grunewaldstrasse, 55).

Billede
Billede

Den største udgift til sightseeing er transport. Ved at købe Berlin-velkomstkortet eller Berlin-passet, som ikke kun er rejsekort, men også rabatkort til nogle museer, kan du spare op til 70 euro om dagen. Disse pas koster fra 20 til 130 euro afhængigt af antallet af brugsdage. Du behøver ikke at købe en billet til Hop on Hop off-sightseeingbussen for at turnere byens største attraktioner (en billet koster 15 euro). Du kan bruge de sædvanlige busruter nummer 100 eller 200, som for 2, 5 euro kører til de samme steder.

Billede
Billede

For billige fashionable tøj og tilbehør er Die Fesche Lotte det bedste sted at gå. Næsten alle indfødte indbyggere i Berlin handler der. Det ligger på Kranoldplatz. Men markedet er åbent kun en gang om måneden på lørdage.

Anbefalede: