Hvornår Vises Vandrerhjem I Karelia

Hvornår Vises Vandrerhjem I Karelia
Hvornår Vises Vandrerhjem I Karelia

Video: Hvornår Vises Vandrerhjem I Karelia

Video: Hvornår Vises Vandrerhjem I Karelia
Video: Værelser på Danhostel Helsingør Vandrerhjem 2024, April
Anonim

Karelia er en republik i Den Russiske Føderation med et areal på 180, 5 tusind km² og en befolkning på næsten 650 tusind mennesker. Geografisk er det placeret nord for den vestlige grænse af landet, og dets nærmeste nabo på den anden side af afgrænsningslinjen er Finland. Det er i samarbejde med dette land, at det er planlagt at oprette et netværk af vandrerhjem i Karelen.

Hvornår vises vandrerhjem i Karelia
Hvornår vises vandrerhjem i Karelia

Eksistensen af meget specifikke planer for opførelse af vandrerhjem i Karjala blev kendt, da det første seminar for et nyt fællesprojekt af de to lande blev afholdt i det Karelske Pædagogiske Akademi. Tre russiske universiteter, to finske universiteter og Undervisningsministeriet i Karelen er involveret i dens udvikling, og erhvervsuddannelsesinstitutioner vil blive involveret i gennemførelsen. Projektet er primært rettet mod udvikling af ungdoms- og lavbudget-russisk-finsk turisme, derfor blev det besluttet at oprette et netværk af budgethoteller og vandrerhjem i republikken.

Imidlertid er målene for det nye projekt ikke begrænset til udvikling af turisme. Det vedtagne program forudsætter, at der under gennemførelsen af projektet vil finde praktisk træning af børn fra faglige og tekniske institutioner i republikken. Dette er et fleksibelt, modulært program, hvor uddannelse i forskellige faser gennemføres i forskellige erhverv relateret til turistinfrastrukturen. Og alt starter med oprettelsen af vandrerhjem på basis af vandrerhjem fra flere pilotundervisningsinstitutioner i Karelen, som er placeret i fem byer - Petrozavodsk, Sortavala, Kostomuksha, Segezha og Olonets. Disse planer er allerede blevet bekræftet ved tildeling af midler - der er afsat 431.942 euro til projektet i ENPI Karelia grænseoverskridende samarbejdsprogram.

Ud over vandrerhjemmene og lavbudgethotellerne oprettes der samtidig en webportal gennem et centraliseret system, hvor det er muligt at reservere steder og bestille forskellige turisttjenester. Studerende fra karelske og finske uddannelsesinstitutioner vil også arbejde på udvikling, lancering og efterfølgende vedligeholdelse af portalen.

Anbefalede: