Hvordan Man Vælger Et Hotel I Østrig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Et Hotel I Østrig
Hvordan Man Vælger Et Hotel I Østrig

Video: Hvordan Man Vælger Et Hotel I Østrig

Video: Hvordan Man Vælger Et Hotel I Østrig
Video: Roblox SUPER RICH HEROES $$$$ Iron Man Duddy vs Batman Chase SUPERHELT TYCOON (FGTEEV # 16 Gameplay) 2024, Kan
Anonim

Når du vælger et hotel i Østrig, kan du fokusere på det generelt accepterede system med "stjerner" under hensyntagen til det faktum, at selv de billigste østrigske hoteller normalt har et højt niveau af komfort og service.

Hotel i Østrig
Hotel i Østrig

Instruktioner

Trin 1

Næsten alle hovedattraktionerne i Østrigs hovedstad ligger i den gamle bydel, så det er bedst at bo i dette område. Wien er en temmelig stor by, og derfor mister en turist en masse tid og energi på ture til interessante steder ved at slå sig ned i udkanten. De bedste steder at bo er ved katedralen, tæt på Wien Opera, Rådhus og Stefansdomen. Det er her, du kan mærke al charmen ved den gamle storbyarkitektur.

Trin 2

Omkostningerne ved hoteller i den østrigske hovedstad er ikke så høje: et dobbeltværelse kan lejes fra 1600 rubler om dagen. Du kan finde et hotel, der passer til dit budget og komfortniveau på aggregeringssider: Agoda, booking eller rejseanmeldelser på Tripadvisor. Som regel angiver alle tre websteder pålideligt placering, hotel- og værelsesfaciliteter, værelsespriser og nærhed til alle attraktioner.

Trin 3

Når du vælger et hotel i Salzburg - den næstmest populære by i Østrig - skal du tage i betragtning, at Salzburg ikke kun har et ret stort antal attraktioner, men også er et skisportssted. Det er herfra liftene går op til små bjerglandsbyer, hvor du kan gå ind på skiløb og snowboarding.

Trin 4

For dem, der drømmer om friluftsliv, er det bedre at vælge et hotel i udkanten af Salzburg ved søen Zeller See eller i Bad Ischl. I selve byen foretrækkes det at slå sig ned i centrum på et af de mange små familiehoteller og pensionater nær Residenzplatz eller katedralen samt på Getreidegasse, hvor Mozart boede.

Trin 5

Når du vælger et hotel på skisportsstederne i Østrig, skal du forstå, om du vil have "ren sport", kun skiløb og snowboarding, eller hvis du vil se seværdigheder. I den første mulighed er det bedre at vælge et hotelværelse eller en separat hytte i små landsbyer, hvor der næsten ikke er underholdning, undtagen et par restauranter og hoteller. Den anden mulighed indebærer nedstigning på en lift ned til store landsbyer med butikker, natklubber, gamle bygninger, restauranter og barer. Her kan du leje en temmelig dyr hytte eller hytte, men også et budgetværelse i et pensionat, et gæstehus eller en seng på et hostel for budgetrejsende (prisen starter fra 1.500 rubler pr. Nat).

Trin 6

For at booke et værelse på et godt hotel foretrækkes det at planlægge din ferie på forhånd (hoteller på skisportsstederne i Østrig er fuldt pakket i løbet af sæsonen). I byer, hvor der er langt flere valgmuligheder, kan du reservere et stort værelse 1-2 uger før ankomst.

Anbefalede: