Hvilket Land Er Det Nemmest At Få Et Schengen-visum Til

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Land Er Det Nemmest At Få Et Schengen-visum Til
Hvilket Land Er Det Nemmest At Få Et Schengen-visum Til

Video: Hvilket Land Er Det Nemmest At Få Et Schengen-visum Til

Video: Hvilket Land Er Det Nemmest At Få Et Schengen-visum Til
Video: Schengen Visa - Top 10 Easiest Schengen Countries to Apply 2024, Kan
Anonim

Selvom du har et godt betalt job og en stabil position i samfundet, er det altid lidt af en stressende faktor at få et Schengen-visum. Nogle russere foretrækker at kontakte dette spørgsmål så lidt som muligt og give deres pas til de lande, der er nemmest at udstede visa til russiske statsborgere. Generelt er det ret simpelt at få et Schengen-visum til ansøgere fra Den Russiske Føderation.

Hvilket land er det nemmest at få et Schengen-visum til
Hvilket land er det nemmest at få et Schengen-visum til

Instruktioner

Trin 1

Frankrig - dette land er et af de mest loyale over for visumansøgere fra Rusland. Konsulatet i Moskva udsteder Schengen-visum til flere indrejse ved den første ansøgning, og de, der rejser konstant, får ofte visum til flere indrejser med en varighed på 5 år! Dette er en hidtil uset tidsramme; andre lande gør det ikke. Samtidig skal dokumenterne kun vises for den første rejse. Det er bedst at angive Frankrig som indtastningsland, og i kolonnen på antallet af poster skal du markere den multiple værdi. Skriv 90 dage i feltet "Opholdets længde". Faktisk er der ingen direkte sammenhæng mellem visumets varighed og værdien i dette felt, medarbejderne selv beslutter, hvilket visum de vil udstede dig. Sørg for at tage den første tur som beskrevet i de ledsagende dokumenter, og generelt er det bedre at få franske frimærker oftere.

Trin 2

I de senere år er Italien begyndt at vise særlig velvilje over for russiske turister. Landets konsulat giver villigt ansøgere flere indreisevisum i op til et år, og i løbet af 2014 har landet en kampagne "År for turisme fra Rusland", hvor mange ansøgere uventet modtager et visum til flere indrejse i 2 år. Hvis du inden for de sidste par år har lavet mindst to ture til Schengen-landet, kan du trygt stole på en multivisa i mindst et år. Men vær forsigtig, italienerne kontrollerer alle hotelreservationer og flyrejser ganske grundigt.

Trin 3

Et andet land, der let udsteder langvarige visa og flere indrejse til russiske turister, er Spanien. Det er slet ikke nødvendigt at besøge Spanien inden ansøgningen, selv tilstedeværelsen af Schengen-visa i pas er ikke påkrævet. Et seks måneders multivisum ved den første ansøgning er en realitet, og hvis du er en aktiv rejsende, kan du stole på endnu mere. Det anbefales at markere afkrydsningsfeltet “multi”, når du vælger antallet af poster. Det er sandt, at nogle turister bemærker, at hvis du modtog et visum til dette sydlige land, men ifølge dine frimærker, kan det ikke siges, at du har brugt meget tid der, så næste gang du ansøger, er der en risiko for at få et internt visum, hvilket giver dig mulighed for kun at blive i Spanien.

Trin 4

Der er andre lande, der undertiden udsteder lange visa til russerne. For eksempel lovede Slovakiet, at det ville udstede visa til turister fra Rusland i 2 og 5 år, men i virkeligheden sker dette ikke så ofte, som vi gerne vil. Det er umuligt at forudsige det slovakiske konsulats beslutning på forhånd.

Trin 5

Grækenland er et land, der altid let har udstedt visa til russere, men de er meget sjældent langsigtede. Som regel overstiger opholdets længde ikke den oplyste første rejse. Imidlertid er tendensen til forbedring allerede skitseret, Grækenland er begyndt at udstede visa til flere indrejser oftere og især, især til dem, der ofte besøger landet.

Trin 6

Finland - Dette land behandler ansøgere fra den nordvestlige region meget godt. De modtager en langsigtet multivisa, der næsten er garanteret, underlagt lokal registrering. Finland er ikke så generøs med resten af ansøgerne.

Anbefalede: