Sådan Ansøger Du Om Et Amerikansk Visum

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ansøger Du Om Et Amerikansk Visum
Sådan Ansøger Du Om Et Amerikansk Visum

Video: Sådan Ansøger Du Om Et Amerikansk Visum

Video: Sådan Ansøger Du Om Et Amerikansk Visum
Video: Tourist Visa to USA - Apply for Visitor Visa US - US Visa - B1/B2 Visa Step by Step - GrayLaw TV 2024, Kan
Anonim

Aflevering af dokumenter til visum til USA har en række særegenheder: For at få det eftertragtede klistermærke i dit pas skal du gennemgå et interview på konsulatet. Normalt træffes beslutningen umiddelbart efter denne samtale, og du kan kun hente dit pas efter et par dage. For dem, der allerede har modtaget et visum til USA, er det nogle gange muligt uden et interview. Generelt er proceduren for at få visum som følger.

Sådan ansøger du om et amerikansk visum
Sådan ansøger du om et amerikansk visum

Instruktioner

Trin 1

Udfyld den amerikanske visumansøgningsformular på ceac.state.gov/genniv. Udfyldning af spørgeskemaet er kun mulig online via Internettet. For et turistvisum skal du vælge en ansøgningsskema i henhold til DS160-formularen. Beregn på forhånd, hvilket visumcenter du skal ansøge, du skal angive dette. Det er ikke længere muligt at ændre disse data. Derefter modtager du en fil med en kode, hvor dine data er krypteret. Udskriv det.

Trin 2

Betal visagebyret. Før du gør dette, kan du ikke planlægge et interview. Du kan betale både online med et kort eller ved hjælp af en regelmæssig bankoverførsel på en kvittering, men kun i en VTB-24 bankfilial. Efter betaling skal kvitteringen vises sammen med alle dokumenter. Derefter kan du ansøge om visum til konsulatet inden for et år. Det er ikke muligt at returnere gebyret eller overføre det til en anden person for at betale for sit visum.

Trin 3

Tilmeld dig derefter et interview på ustraveldocs.com/ru. Før det skal du registrere dig. Indtast din e-mail-adresse som dit login. Navn og efternavn i personoplysningerne skal indtastes nøjagtigt som i pas. Adgangskoden er ikke reguleret, men den skal bestå af mindst otte tegn, blandt hvilke der skal være tal og bogstaver. Så snart du indtaster din personlige konto på siden, skal du vælge emnet i menuen Planlæg aftale, dette er en aftale til et interview.

Trin 4

Vælg hvilken type visum du har brug for (du skal vælge "ikke til indvandring"), og hvor du ansøger. I Rusland er der amerikanske visumcentre i Moskva, Skt. Petersborg, Vladivostok og Jekaterinburg. Afhængigt af formålet med din rejse skal du vælge en visakategori. Webstedet indeholder beskrivelser af alle kategorier med detaljerede forklaringer. Indtast alle de personlige oplysninger, der kræves. Når du er færdig, vil du se en kalender med gratis datoer, hvor du kan komme til et interview.

Trin 5

Tag følgende papirer med til visacentret: pas, pas, betalt kvittering for visagebyr, trykt form, ark med stregkode samt alle ledsagende dokumenter, som normalt inkluderer hotelreservationer, invitationer, certifikater fra arbejde og fra banken forsikring, ægteskabsattest eller ejerskabsattest.

Trin 6

Mød op på det rigtige tidspunkt på konsulatet. Vær rolig under samtalen. Bedrag ikke visumofficeren, prøv ikke at være nervøs: unødvendige bekymringer eller bekymringer lægger ham normalt på vagt, så han kan begynde at stille dig yderligere spørgsmål.

Trin 7

Når samtalen er afsluttet, får du højst sandsynligt straks besked om, hvorvidt du får visum eller ej. Hvis dette ikke skete, kan du spore status på din ansøgning på din personlige konto, hvor du valgte datoen for interviewet.

Anbefalede: