I Hvilke Byer I Rusland Der Er Et Polsk Visumcenter

I Hvilke Byer I Rusland Der Er Et Polsk Visumcenter
I Hvilke Byer I Rusland Der Er Et Polsk Visumcenter

Video: I Hvilke Byer I Rusland Der Er Et Polsk Visumcenter

Video: I Hvilke Byer I Rusland Der Er Et Polsk Visumcenter
Video: Den Russiske Revolution 2024, Kan
Anonim

Indtil for nylig måtte russiske borgere, der planlagde at besøge den polske republik, rejse til Moskva for at ansøge om visum. Men for nylig er polske visumcentre begyndt at operere i større byer over hele landet. I alt 36 sådanne centre er planlagt til at blive åbnet. I midten af juli 2012 er disse organisationer allerede begyndt at arbejde i Moskva, Kazan, Smolensk, Jekaterinburg, Vologda og Rostov ved Don.

I hvilke byer i Rusland der er et polsk visumcenter
I hvilke byer i Rusland der er et polsk visumcenter

Nu er der i flere byer i Rusland et polsk visumcenter, hvor borgere kan udarbejde ansøgninger om visum til Republikken Polen, betale visumgebyrer og modtage behandlede pas. Nu er det blevet meget lettere at få et Schengen-visum til beboere i mange regioner.

Polske visumcentre oprettes med direkte deltagelse og støtte fra Republikken Polens ambassade og generalkonsulater. De gør landene i Schengen-aftalen tættere og visumtjenester mere tilgængelige.

Naturligvis tillader sådanne centre ikke kun at spare tid for dem, der skal rejse til Polen eller andre europæiske lande, men også at spare meget. Nu er der ikke behov for at købe billetter til Moskva eller Skt. Petersborg og betale for din bolig i disse byer, indtil du modtager et visum.

I Rostov ved Don er det polske visumansøgningscenter placeret på adressen: pr. Dolmanovsky, 7d. I Vologda, drej til St. Chelyuskintsev, 47, i Jekaterinburg - på 5. sal i Vysotsky-forretningscentret i Smolensk - på gaden. Przhevalsky, 1/5. Det polske visumansøgningscenter i Kazan ligger på st. Kurashova, 56, i Moskva Center - på marskal Zhukov Avenue. Arbejdstiden for alle centre er fra 9:00 til 18:00.

Visagebyret, som du skal betale i centret, er 35 euro, for en hurtig visumkvittering vil du blive opkrævet dobbelt så meget. Yderligere 18 EUR opkræves for levering af dokumenter til og fra Moskva. Bemærk, at du også har brug for et ekstra beløb for at tegne obligatorisk forsikring.

Husk, at centrernes opgaver kun inkluderer at acceptere dokumenter, kontrollere rigtigheden af at udfylde en visumansøgning, at levere papirer til Moskva og tilbage og udstede udfyldte dokumenter. Den endelige beslutning om, hvorvidt du skal udstede et Schengen-visum, træffes på den polske ambassade.

Anbefalede: