Hvad Er Godt Ved Bali

Hvad Er Godt Ved Bali
Hvad Er Godt Ved Bali

Video: Hvad Er Godt Ved Bali

Video: Hvad Er Godt Ved Bali
Video: BALI in 2021..the harsh reality 2024, April
Anonim

Af alle øerne i Indonesien foretrækker turister Bali. Mange filmstjerner, politikere og andre berømte personligheder elsker dette stykke paradis.

Hvad er godt ved Bali
Hvad er godt ved Bali

Hvad er så godt ved Bali? Hvad tiltrækker turisternes opmærksomhed i det?

Strandene og naturens uberørte skønhed har stor værdi for øen.

Efter at have tilbragt dagen på stranden i den varme sol, vil du føle, hvad en rigtig ferie er. Det Indiske Ocean og det hvide sand skubber hverdagens problemer i baggrunden.

Hvis en afslappende pause ikke er noget for dig, kan du nyde skønheden i den indonesiske kultur ved at besøge attraktionerne i Ubud. Byen er kendt for den eneste abeskov i verden. Og i landsbyen Petulu kan du se hejrervandring langt væk. Lokalbefolkningen anbefaler stærkt, at turister besøger det hellige sted Gaia. Den indonesiske kultur er unik, helt forskellig fra vores traditioner og skikke.

Bali køkken glæder sig med sin variation. Fans af fiskeretter kan nyde den fantastiske smag af fisk i alle restauranter eller caféer nær havet.

Det smukke vejr er et andet særpræg på øen. Solen glæder balinesere og turister med sin varme næsten hele året rundt.

Aktiv hvile og underholdning på øen er forbundet med havet. Derfor skal du ikke blive overrasket, hvis du bemærker et stort antal surfere og dykkere på Bali.

Har du nogensinde prøvet at "ride" bølgerne på et bræt? Du får en chance for at ordne det. Bare vær modig og lyt nøje til surfinstruktørens instruktioner. Vær ikke bange for fald. Der er ingen koralrev på Bali.

Menjagane Resort er simpelthen designet til at nyde skønheden i undervandsverdenen. Du kan se dybderne i havet og dets undersøiske indbyggere ved at dykke. Du kan nyde skønheden i mystiske koraller i enhver del af Bali-kysten.

For fans af ekstremsport er der et særligt sted på øen - udvej Kute. Nattelivet her er meget levende: støj, sjov, fester, barer og restauranter.

Anbefalede: