Hvordan Man Kommer Til Pavlovsky Posad

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kommer Til Pavlovsky Posad
Hvordan Man Kommer Til Pavlovsky Posad

Video: Hvordan Man Kommer Til Pavlovsky Posad

Video: Hvordan Man Kommer Til Pavlovsky Posad
Video: Павловский Посад / Pavlovsky Posad: 1900s 2024, April
Anonim

Byen kendt for sin tekstilindustri - Pavlovsky Posad, ligger omkring tres kilometer fra Moskva. Det er ikke kun berømt for sine tørklæder, men også for det smukke landskab, der åbner fra bredden af Klyazma-floden.

Hvordan man kommer til Pavlovsky Posad
Hvordan man kommer til Pavlovsky Posad

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil komme til Pavlovsky Posad med tog, skal du gå til Kurskiy banegård. Køb en togbillet til Vladimir-retningen - til Petushki, Elektrogorsk eller Vladimir. Stop i Pavlovsky Posad er et transitstop, men disse tog stopper altid der. Rejsetiden vil være cirka en og en halv time. Bare tjek togplanen på forhånd - der er en stor pause om morgenen.

Trin 2

Hvis du får en pause, skal du gå til busstationen (m. Partizanskaya). Find bus nummer 386 ved at følge ruten Moskva-Pavlovsky Posad. Den eneste ulempe ved sådan offentlig transport er trafikpropper. Busruten kører trods alt langs Entuziastov-motorvejen og Balashikha. Og det er steder med traditionelle vejkantsvanskeligheder. Så husk at busturen kan tage dig mindst tre timer.

Trin 3

Hvis du er forsinket med bus nr. 386, skal du bruge den alternative mulighed. Tag en regelmæssig bus til byen Noginsk. Og når du ankommer til byens busstation, skal du tage bus nummer 27, der følger lige til Pavlovsky Posad.

Trin 4

Når du kommer til byen i bil, skal du sørge for at forlade på forhånd og planlægge ruten korrekt. Hvis du har brug for at komme til byens centrum, skal du tage motorvejen Nizhegorodskoe. Cirka den halvtreds kilometer nær landsbyen Kuznetsy vil der være et trafiklys med et skilt for at dreje til højre.

Trin 5

Hvis du er interesseret i den sydlige del af byen, skal du vælge Nosovikhinskoe motorvej. Faktum er, at byen er opdelt med en jernbane, og du kan spilde meget tid på at stå ved overfarten. Langs Nosovikhinskoe-motorvejen skal du bevæge dig mod Elektrostal, der ved krydset, gå til højre mod Yegoryevskoe-motorvejen. Bogstaveligt talt efter en kilometer skal du dreje til venstre til skiltet. Efter 3 kilometer skal du dreje til højre ved Likino-Dulyovo-skiltet. Derefter drejer du til yderligere 10 kilometer til venstre til Pavlovsky Posad.

Anbefalede: