Big Ben Er Londons Hovedattraktion

Big Ben Er Londons Hovedattraktion
Big Ben Er Londons Hovedattraktion

Video: Big Ben Er Londons Hovedattraktion

Video: Big Ben Er Londons Hovedattraktion
Video: 3D Puzzle "London Big Ben " 2024, April
Anonim

Big Ben er et af de mest berømte vartegn i London. Det ur, der slår, høres overalt i Kongeriget. Big Ben ser især imponerende ud under parlamentsmøder. I denne periode tændes et søgelys på tårnet om natten.

Big Ben er Londons hovedattraktion
Big Ben er Londons hovedattraktion

Dette unikke ur stiger 98 meter over Themsen. De har fire 23-kvadratmeter urskiver, der vender ud i alle retninger. Minutehånden er 14 fod lang og timesviseren er 2 fod lang.

Big Ben er en af de mest nøjagtige ure i verden. Og hvis uret begynder at skynde sig eller blive bagud, placeres eller fjernes en mønt på pendulet, hvilket normaliserer dets aktivitet.

Navnet Big Ben henviser ikke til navnet på uret. Dette er navnet på den tretten tone klokke, der er placeret inde i klokketårnet. Det blev opkaldt efter byggelederen Sir Benjamin Hall.

Historien om Londons klokkeslæt går tilbage til 1840, da arkitekten Charles Barry renoverede Westminster-bygningen. Det blev besluttet at vedhæfte et klokketårn til paladset. Tårnet blev designet af mester for den nygotiske, Augustus Pujin.

I 1941, under anden verdenskrig, ødelagde en brandbombe de lokaler, hvor det britiske parlaments underhus sad. Dog blev Big Ben ikke skadet.

Der er en fængselscelle i klokketårnet. Det bruges dog sjældent. Den sidste sag blev registreret i 1880.

Kun borgere i London og personer med titlen kan komme ind i klokketårnets lokaler.

Men der er ikke noget bedre end at se dette mirakel med dine egne øjne! Rejse!

Anbefalede: