Hvor Monumentet Til Ilya Muromets Vil Blive Rejst

Hvor Monumentet Til Ilya Muromets Vil Blive Rejst
Hvor Monumentet Til Ilya Muromets Vil Blive Rejst

Video: Hvor Monumentet Til Ilya Muromets Vil Blive Rejst

Video: Hvor Monumentet Til Ilya Muromets Vil Blive Rejst
Video: Илья Муромец и Соловей Разбойник (мультфильм) 2024, April
Anonim

Ilya Muromets er en helt, et folks forsvarer, en helt fra et gammelt russisk episk epos. Dette er en ægte person, mirakuløst helet, og efter at Ilya viet sig til militært arbejde og bøn. I 1999 blev et monument til Ilya Muromets rejst i parken i byen Murom. For nylig blev et andet monument rejst til ære for den store helt.

Hvor monumentet til Ilya Muromets vil blive rejst
Hvor monumentet til Ilya Muromets vil blive rejst

Monumentet til Ilya Muromets blev afsløret tirsdag den 9. maj, to tusind og tolv i Vladivostok. Admiral Square, der ligger i centrum af byen, blev stedet for skulpturen. I nærheden ligger: kapellet St. Andrew den første kaldte, Tsarevich Nicholas bue og mindesmærket "Stillehavsflådens militære herlighed". Monumentet blev lavet i værkstedet for Konstantin Zinich, en sibirisk kunstner. Dette er en gave fra Krasnoyarsk til beboerne i Vladivostok.

Indbyggerne i Vladivostok, der tjente i Fjernøsten i grænsetropperne, modtog et forslag om at bygge et monument af militær herlighed i byen til ære for forsvarerne af moderlandets grænser. Billedet af Ilya Muromets er efter deres mening primært moralske idealer og ikke kun militær tapperhed. Zinich viste Ilya Muromets ikke i form af en episk helt, men i skikkelse af en helgen. Monumentet er lavet i overensstemmelse med det kanoniske billede afbildet på ikonerne.

Det faktum, at der på belysningstidspunktet blev leveret en partikel af Ilya Muromets relikvier til Vladivostok, kan kaldes speciel. Metropolitan of Vladivostok og Primorsky Veniamin udførte indvielsesritualet for skulpturen. Partikler af de hellige relikvier under ceremonien blev placeret ved monumentet, og efter at de blev overført til kirken St. Andrew den førsteopkaldte.

Lederen af Vladivostok Igor Pushkarev og Nikolai Gusev, lederen af grænseafdelingen for den russiske føderations FSB for Primorsky-territoriet, deltog i monumentets åbningsceremoni. Billedhuggeren Konstantin Zinich var selv en særlig gæst.

Ilya Muromets blev nummereret blandt de ortodokse kirkes hellige tusind seks hundrede treogfyrre. På grund af sin ekstraordinære styrke og et stort antal sejre æres helten sammen med George den sejrende som skytshelgen for den russiske hær.

Ifølge ITAR-TASS er en skulptur af Ilya Muromets også planlagt at blive installeret oven på en af Vladivostok-bakkerne.

Anbefalede: