Hvilke Slotte At Besøge I Sachsen

Hvilke Slotte At Besøge I Sachsen
Hvilke Slotte At Besøge I Sachsen

Video: Hvilke Slotte At Besøge I Sachsen

Video: Hvilke Slotte At Besøge I Sachsen
Video: Verlassene Felsenburg am Malerweg | Lost places & urban exploring am Malerweg 2024, April
Anonim

Sachsen kan kaldes et imperium af slotte. I dette land findes de næsten ved hvert trin, men hvordan kan man se dem alle? Dette er sandsynligvis umuligt, så de mest interessante og unikke kan udpeges.

Hvilke slotte at besøge i Sachsen
Hvilke slotte at besøge i Sachsen

Albrechtsburg slot

Vugge af industriel Sachsen. Slottet er symbolet på byen Meissen. Det var her i 1710, at den første europæiske fabrik til produktion af det smukkeste hvide porcelæn blev grundlagt.

Zwinger

Et paladsensemble af global betydning. I Dresden Art Gallery, der ligger i dette slot, kan du se Raphaels mesterværk - "Den sixtinske madonna", som er mere end 500 år gammel.

Kriebstein

Ridderborg. En vidunderlig bygning fra det XIV århundrede. Dens placering tiltrækker ikke mindre end arkitekturen, fordi den ligger på en stenet afsats, over hvilken et af tårnene stiger 45 meter.

Hartenfels

Slottet ligger i byen Torgau, som er et glimrende eksempel på renæssancebyer. Slottet er lavet i stil med den tyske renæssance. Dens højdepunkt er tårnet med en lunefuld vindeltrappe lavet af sten.

Pilnitz

Slottet og parkensemblet blev bygget efter ordre fra Augustus den stærke for grevinde Kosel, hendes yndlingsfavorit. Komplekset, herunder en have og et smukt palads, er kendetegnet ved sin sofistikering og kombinerer europæisk barok og orientalsk eksotisme.

Albrechtsberg

Forveksl ikke dette slot med Albrechtsburg. Det ligger på højre bred af den smukke Elbe, ikke langt fra den centrale del af Dresden. Slottet vil appellere til dem, der elsker koncerter med klassisk musik, som afholdes her regelmæssigt.

Anbefalede: