Hvordan Man Kommer Til Kamyanets-Podilsky

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kommer Til Kamyanets-Podilsky
Hvordan Man Kommer Til Kamyanets-Podilsky

Video: Hvordan Man Kommer Til Kamyanets-Podilsky

Video: Hvordan Man Kommer Til Kamyanets-Podilsky
Video: САМОЕ ЛЮБИМОЕ МЕСТО В УКРАИНЕ! (Каменец-Подольский) 2024, April
Anonim

Kamyanets-Podilsky er en af de mest interessante byer i det vestlige Ukraine og de ældste steder i Podolia. Det ligger i Khmelnytsky-regionen og er dets administrative centrum. Den gamle arkitektur i byen er meget velbevaret, hvilket tiltrækker mange turister fra hele verden til dette sted.

Hvordan man kommer til Kamyanets-Podilsky
Hvordan man kommer til Kamyanets-Podilsky

Instruktioner

Trin 1

Kamyanets-Podolsky ligger midt i Volyn-Podolsk-højlandet, dets koordinater er:

48 ° 25 'nordlig bredde, 26 ° 32 'østlig længde.

Byen ligger 101 km fra Khmelnitsky. Du kan komme til Kamyanets-Podilsky på en række forskellige måder: i bil, tog eller bus.

Trin 2

Et tog. Hvis du rejser langt væk og bruger offentlig transport, er den mest bekvemme måde at komme til Kamenets-Podolsky på at tage et persontog fra Kiev. Der er to tog, den ene kører om natten, den anden om dagen. Tog stopper i Kozyatyn, Vinnitsa, Khmelnytsky. Du kan komme på toget ikke i selve Kiev.

Trin 3

Der er to elektriske tog i Kamyanets-Podolsky om dagen. Den første af dem følger fra byen Larga til Khmelnitsky. Dens fulde rute tager 4 timer; toget stopper mange undervejs. Det andet tog kører mellem bosættelserne Lenkovtsy og Grechany. Dens fulde rute tager 3, 5 timer. Tog kan være praktisk, når du kører fra nærliggende bygder eller rejser rundt i byens forstæder, som også har mange attraktioner.

Trin 4

Bussen kan være meget mere bekvem transport, da tidsplanen giver mulighed for forskellige muligheder, som ikke er så mange med et tog. Du kan komme til Kamenets-Podilsky med bus fra de fleste større byer i Ukraine, men det er mest bekvemt at gøre det fra de nærliggende regionale centre: byerne Khmelnitsky eller Chernivtsi. Fra Khmelnitsky tager bussen ca. 2 timer. Generelt passerer enhver interregional rute til byen Chernivtsi gennem Kamyanets-Podolsky. For at afklare, om det er muligt at gå af i Kamenets, er den bedste måde i billetkontoret eller fra buschaufføren. Husk at du kan komme både med forstæderbusser til Kamenets-Podolsk, der afgår fra busstationerne i Khmelnytsky og Chernivtsi, og med langdistancebusser, der kører fra næsten alle større byer i Ukraine.

Anbefalede: