De Mest Usædvanlige Monumenter På Planeten

Indholdsfortegnelse:

De Mest Usædvanlige Monumenter På Planeten
De Mest Usædvanlige Monumenter På Planeten

Video: De Mest Usædvanlige Monumenter På Planeten

Video: De Mest Usædvanlige Monumenter På Planeten
Video: Most Unusual Monuments in the World 2024, April
Anonim

Der er et stort antal monumenter i verden. Nogle skildrer mennesker, andre dyr og andre - teknologi. Der er endda en papirclips, gaffel, økse og tegnebog. Og der er meget interessante monumenter, som alle skal se.

Enema-monument i Zheleznovodsk, Rusland
Enema-monument i Zheleznovodsk, Rusland

Monument til Trabant

image
image

Trabant er et østtysk bilmærke. Forfatteren af skulpturen er David Cherny.

Denne skulptur var dedikeret til politiske flygtninge fra Østtyskland, der før Berlinmuren faldt til Prag på deres "trabanter" og bad den tyske ambassade om hjælp og asyl. Skulpturen blev installeret foran den tyske ambassade i Prag natten til 1989.

Monument til latter

image
image

På markedspladsen i Flensborg (Tyskland) er bænke dekoreret med skulpturer af latter, der skaber stemning for smil. Lokalbefolkningen har længe bagvasket dette sted som "Merry Benches". I alt sidder 6 forskellige mennesker på bænkene: to gamle kvinder, en gammel mand med et barnebarn, en middelaldrende hårdtarbejdende og en mand. Alle har forskellige følelser af "latter", og barnebarnet forstod slet ikke vittigheden.

Monument "Grådighed er vice"

image
image

En tudse med en tyk guldkæde om halsen, 2 mobiltelefoner, en smule penge knuser fire menneskers hoveder: en mand, en kvinde, en gammel mand og et barn. Nu er dette emne relevant blandt alle befolkningssegmenter.

Monumentet ligger i byen Berdyansk (Ukraine), og ideen tilhører borgmesteren i byen Valery Baranov, forfatteren var Nikolai Mironenko. En bronzeskulptur, der vejer 250 kg, er installeret på byens dæmning.

Monument "Mand med en hund"

image
image

Dette monument er placeret i byen Krasnoyarsk (Rusland), og lokale beboere gav det et mere interessant navn - "Onkel Vasya er en beruset". Det er placeret på "Lovers" -pladsen, og de nygifte er meget glade for det, du kan ofte se, hvordan de støtter en søjle med ham og bare joke.

Forfatteren af monumentet var billedhuggeren KM Zinich. Installerede det i august 2005.

Monument "Evig kærlighed"

image
image

Monumentet ligger i Nong Khai (Thailand) på en af kirkegårdene. Selvom det nu er blevet et monument, men oprindeligt var det en almindelig gravsten. Ser man på, hvordan skeletter krammer, forstår man, at ægte kærligheds død ikke er en hindring. Monumentet er meget usædvanligt og giver grund til tanke.

Monument "Man angrebet af børn"

image
image

Monumentet er placeret i Oslo (Norge) og blev skabt af en skulptur af Adolf Gustav Vigeland. Han arbejdede på arbejdet i 43 år. Og så viste det sig at være et mesterværk i jugendstil.

Mest sandsynligt ville forfatteren vise, hvordan nogle i vores tid behandler deres egne børn. De giver op, bliver nye og giver op igen. Faktisk er dette et meget alvorligt problem, som andre ikke kan kæmpe med.

Anbefalede: