Hvorfor Jamaica Er Attraktivt For Turister

Hvorfor Jamaica Er Attraktivt For Turister
Hvorfor Jamaica Er Attraktivt For Turister

Video: Hvorfor Jamaica Er Attraktivt For Turister

Video: Hvorfor Jamaica Er Attraktivt For Turister
Video: Jamaika er færdig med fængslet - nu lever han af musikken | Upcoming 2024, April
Anonim

Jamaica er en ø, der utvivlsomt er værd at se for enhver turist. Hvis du spørger nogen, hvad Jamaica er forbundet med, svarer han selvfølgelig det med det Caribiske Hav, pirater, skatte og rom. Men ikke kun dette tiltrækker turister fra hele verden til Jamaica.

Hvorfor Jamaica er attraktivt for turister
Hvorfor Jamaica er attraktivt for turister

Jamaica blev opdaget af Christopher Columbus. Turkis hav, uigennemtrængelige skove, hvide strande og smukke laguner, høje bjerge, eksotisk køkken, godmodig og venlig lokalbefolkning - alt handler om det vidunderlige land Jamaica.

Turisme er meget udviklet i Jamaica. Hvis du vælger en strandferie, skal du være opmærksom på den mest populære by - Montego Bay (også kaldet Mo Bay). Her kan du nyde uendelige hvide sandstrande og azurblå hav.

Et stort antal barer, diskoteker, butikker er koncentreret i udvejsområdet - her er livet i fuld gang når som helst på dagen. Der er også en økologisk park med masser af underholdning: fiskeri, rekreative områder, dykning, en zoologisk have.

Surfing og dykning elskere vil også finde et sted. Disse sportsgrene er almindelige på landets nord- og østkyst.

Jamaicas fortid er ret begivenhedsrig, men ikke så mange historiske monumenter har overlevet. Her anbefales det at se kvartererne, der tilhørte briterne og spanierne, katedralen St. James, det kongelige palads.

Men turister er mest tiltrukket af Jamaicas naturlige skønhed. Det kan værdsættes ved at gå til Blue Mountains. Dette sted er berømt for sine kaffeplantager. I det samme område skal du stoppe ved vandfaldene - giganter med fantastisk skønhed skaber en yndefuld kaskade med 22 vandfald.

Anbefalede: