Sådan Kommer Du Til Botanisk Have

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Botanisk Have
Sådan Kommer Du Til Botanisk Have

Video: Sådan Kommer Du Til Botanisk Have

Video: Sådan Kommer Du Til Botanisk Have
Video: Cat Noir nørder vs Cat Noir Populær! Ladybug og Cat Blanc i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Den vigtigste botaniske have i Moskva er den største botaniske institution i Europa. Det åbnede først sine døre for besøgende i 1945 og modtager stadig flere hundrede turister fra 29. april til 19. oktober.

Sådan kommer du til Botanisk Have
Sådan kommer du til Botanisk Have

Instruktioner

Trin 1

Botanisk have er åben alle dage undtagen mandag og torsdag. Her kan du besøge et arboret af nåletræer og løvfældende planter, et drivhus og en japansk have. Arbejdstiden er forskellig hver dag, så det er bedre at ringe til den botaniske have og finde ud af, hvilke udflugter der planlægges i dag og på hvilket tidspunkt.

Trin 2

Du kan komme til den botaniske have med metro og derefter gå lidt. Ikke langt fra afkørslen fra Vladykino stationen er der en lille port, der går ind i haven, og hvis du går langs Botanicheskaya street i cirka 20 minutter, vil du se hovedindgangen til haven. Du kan også komme til Botanichesky Sad metrostation, hvorfra det bogstaveligt talt er 300 meter til parken, men heller ikke til hovedindgangen, men til en af sideporterne.

Trin 3

Du kan komme til hovedindgangen til haven med bus nr. 24 (fra metrostationen Trubnaya), nr. 76, 85 (fra metrostationerne Alekseevskaya eller Rizhsky Vokzal) og nr. 803 (fra metrostationen VDNKh), med minibusser №№24m, 258m, 373m samt trolleybusser №№36 og 73 (fra metrostationen "Altufevo"). Stopet, hvor du skal afsted, kaldes "Botanisk havens hovedindgang".

Trin 4

For at komme til Botanicheskiy Sad i bil skal du komme til Marfino-området langs motorvej A104. Her er "Botanisk Have" på Botanicheskaya street, bygning 4.

Anbefalede: