Sådan Pakker Du Hurtigt En Kuffert

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pakker Du Hurtigt En Kuffert
Sådan Pakker Du Hurtigt En Kuffert

Video: Sådan Pakker Du Hurtigt En Kuffert

Video: Sådan Pakker Du Hurtigt En Kuffert
Video: KAZA.dk - Sådan pakker du kufferter - kvinder 2024, April
Anonim

En sand rejsende skal være i stand til at pakke hurtigt sammen. Når alt kommer til alt kan et tilbud om at foretage en ny tur komme helt uventet. Derfor er evnen til hurtigt og kompakt at pakke ting meget nyttigt.

Sådan pakker du hurtigt en kuffert
Sådan pakker du hurtigt en kuffert

Hvad skal du lægge i din kuffert, når du skal på ferie

Først ser det ud til, at det er meget let at pakke ting i en kuffert. Og så når træningslejren begynder, bliver det klart, at det er meget vanskeligt at lægge alt, hvad du vil, selv i den største taske. Derfor skal du først lave en liste over, hvad du har brug for. For eksempel for en standardtur i et par uger til varme lande til søs er strømpebukser, flere par højhælede sko, jeans og mænds dragter absolut ubrugelige. Hvis du skal kombinere hvile med arbejde, er den nemmeste måde at tage forretningstøj på dig selv og lægge lette T-shirts, kjoler, hjemmesko i din kuffert. Du skal også fjerne den kosmetiske pose der. Cremer og lotioner med store mængder kan ikke bæres i håndbagage; de bliver bedt om at blive fjernet og efterladt ved lufthavnens sikkerhedskontrolpunkt.

Hvis du planlægger en tur til et koldt land, skal du pakke en ekstra sweater, termisk undertøj, uldsokker i kufferten. Tunge vintersko, en jakke, en hat, så de ikke tager plads, er det bedre at tage ombord på flyet i en rejsetaske.

Hvis du rejser ofte, skal du altid have rene T-shirts, en sweatshirt, lette bukser eller en kjole i din garderobe. Disse ting skal kun være beregnet til rejser, så du kan lægge dem i kufferten uden at vaske dem først.

Sådan placeres tingene korrekt i en kuffert

Den grundlæggende regel om at lægge ting i en kuffert er den sværeste - ned. Sko, hårtørrer, voluminøs førstehjælpskasse placeres i bunden af kufferten. Derefter under transport vil det være stabilt, og tøjet placeret ovenpå bliver ikke krøllet. Hvis du planlægger at transportere skrøbelige genstande, skal de pakkes ind i T-shirts, trøjer og endnu bedre - i en særlig emballagefilm. Derefter bliver chancen for at tage dem i sikkerhed og lyd højere. Skøre ting er stablet i midten, de skal indhegnes fra kuffertens vægge med tøj.

Tag ikke mange ting med dig på ferie. Normalt sælges lette sommertøj af høj kvalitet til søs, så der er ingen mening i at tage en stor garderobe med sig.

Hvordan man hurtigt lægger ting i en kuffert

Efter at have forstået de grundlæggende principper for layoutet kan du samle kufferten meget hurtigt. Læg sko i en taske, så de ikke bliver snavsede med nærliggende ting, læg dem ned. Anbring en hårtørrer, et førstehjælpskasse i nærheden, alt er tungt og ikke skrøbeligt. Yderligere - tøj, ting til barnet, hvis han også tager på tur. En bærbar computer, et videokamera, en tablet og andre gadgets placeres bedst i en separat taske. Kufferter foldes ikke altid omhyggeligt ind i bagagerummet; følsomt udstyr kan blive beskadiget.

Anbefalede: