Sådan Kommer Du Til Verkhnyaya Pyshma

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Verkhnyaya Pyshma
Sådan Kommer Du Til Verkhnyaya Pyshma

Video: Sådan Kommer Du Til Verkhnyaya Pyshma

Video: Sådan Kommer Du Til Verkhnyaya Pyshma
Video: В Верхней Пышма задержан "ЧЕЛ" с наркотиками 2024, April
Anonim

Verkhnyaya Pyshma er en by i Sverdlovsk-regionen, der ligger bogstaveligt 1 km fra grænserne til det regionale centrum - byen Jekaterinburg. Den blev bygget ved kilden til Pyshma-floden, hvorfra den fik sit navn.

Våbenskjold i byen Verkhnyaya Pyshma
Våbenskjold i byen Verkhnyaya Pyshma

Instruktioner

Trin 1

Du kan komme til Verkhnyaya Pyshma med bytransport i Jekaterinburg, oftest fra metrostationen Mashinostroiteley. Den ønskede by er imidlertid den endelige station på kun bus 108 og 111A. Det sidste stop på alle ruter er Verkhnyaya Pyshma busstation på Ogneuporshchikov Street. Resten af busserne flytter fra Jekaterinburg til andre bosættelser. På vej til Verkhnyaya Pyshma ringer busser 103, 104E, 134, 161 og 223 ind. Billetprisen på bussen er cirka 30 rubler. Du kan komme til Pyshma med offentlig transport fra kl. 6 til kl. I selve landsbyen er der tre egne ruter, som du kan komme fra et hjørne af byen til et andet.

Trin 2

Hvis du skal til Verkhnyaya Pyshma i bil, skal du gå fra Jekaterinburg langs Kosmonavtov Avenue til krydset med EKAD, derefter gå til Sovetskaya Street, køre til krydset med Petrov Street. Det er ved at køre ad denne gade, at du kan forlade Jekaterinburg og komme til Verkhnyaya Pyshma.

Trin 3

Du kan også komme til Verkhnyaya Pyshma med forstæderbusser fra:

- Baltym landsby på 101, - landsbyen Krasny på 104

- landsbyen Zeleny Bor på 106

- landsbyerne Olkhovka og Pervomaisky ved 109

- byen Sredneuralsk eller landsbyen Iset på 110

- landsbyen Nagorny på 112.

Anbefalede: