Sådan Bestiller Du En Elektronisk Flybillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestiller Du En Elektronisk Flybillet
Sådan Bestiller Du En Elektronisk Flybillet

Video: Sådan Bestiller Du En Elektronisk Flybillet

Video: Sådan Bestiller Du En Elektronisk Flybillet
Video: Sådan bestiller du din flybillet 2024, April
Anonim

En elektronisk billet til enhver flyvning kan bestilles uafhængigt på det krævede flyselskabs websted. Denne procedure tager ikke meget tid og undgår omkostningerne forbundet med at udstede en billet gennem formidlere eller på flyselskabets kontor.

Sådan bestiller du en elektronisk flybillet
Sådan bestiller du en elektronisk flybillet

Instruktioner

Trin 1

Vælg det flyselskab, du vil bruge. Indtast dets navn i søgemaskinen, og gå til det officielle websted.

Trin 2

Find online billetbestillingsafsnittet på flyselskabets websted. Indstil søgebetingelserne for pladser på den flyrejse, du har brug for. For at gøre dette skal du indtaste i de relevante felter afgangslufthavnen, ankomstlufthavnen, datoen (og datoen for returflyvningen, hvis du køber en returbillet) og antallet af passagerer, som du skal købe en billet til. Bemærk, at der ikke udstedes en billet til børn under to år, men det er nødvendigt at angive babyen, dataene om barnet vil blive angivet i den elektroniske rejsekvittering, uden den vil de ikke blive registreret til flyvningen.

Trin 3

Vælg en bekvem flyvning. Bemærk, at virksomheder skriver billetprisen på forskellige måder: nogle angiver straks prisen med et brændstoftillæg, mens andre tilføjer den i betalingsfasen. Fortsæt med billettering, systemet kan bede dig om at registrere eller indløse billetter som gæst.

Trin 4

Indtast passagerernes navne og efternavne, deres pasoplysninger, adresser, telefonnumre og e-mail, som vil blive brugt til at bekræfte bookingen og fakta om betaling.

Trin 5

Vælg en betalingsmetode for billetter. Flyselskaber giver mulighed for at betale for en billet ved hjælp af et bankkort, betalingsterminaler (for eksempel QIWI), elektroniske betalingssystemer (WebMoney eller Yandex. Money) eller i kommunikationsbutikker (Euroset eller Svyaznoy). Husk at billetter er reserveret i en periode fra tre timer til tre dage - hvis der ikke foretages betaling inden for den angivne periode, annulleres reservationen. Når du betaler med kort, skal du indtaste oplysningerne i de relevante felter. Systemet kræver, at du angiver sikkerhedskoden, der er trykt på kortet på bagsiden, eller indtaster kodeordet fra billedet. Når du betaler i kommunikationssaloner eller fra terminalen, skal du indtaste reservationsnummeret.

Trin 6

Stol på e-mailen, den modtager et brev med en elektronisk billet eller rejsekvittering. Udskriv dokumentet og præsenter det for lufthavnens medarbejder ved indtjekningen.

Anbefalede: