Sådan Kommer Du Til Mezhdurechensk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Mezhdurechensk
Sådan Kommer Du Til Mezhdurechensk

Video: Sådan Kommer Du Til Mezhdurechensk

Video: Sådan Kommer Du Til Mezhdurechensk
Video: Mezhdurechensk | Russia. Междуреченск | Город России. 2024, Kan
Anonim

Mezhdurechensk er et af alpincentrene. Der er alt til at udøve denne sport: specielle slalomstier, kæmpe slalomstier, en skibase, et helt kompleks med hopp og mange hoteller. Det er ikke overraskende, at ikke kun atleter kommer her ofte, men også almindelige skientusiaster.

Sådan kommer du til Mezhdurechensk
Sådan kommer du til Mezhdurechensk

Instruktioner

Trin 1

Det er klart, at den sikreste og hurtigste måde er at flyve med fly. Men på denne måde er det umuligt at komme direkte til Mezhdurechensk. Derfor er du nødt til at komme derhen med en overførsel. Flyfly fra Aeroflot og Rossiya flyselskaber starter fra Sheremetyevo lufthavn, og S7 og Transaero flyselskaber flyver fra Domodedovo lufthavn på ruten Moskva-Kemerovo. Efter ankomsten til Kemerovo skal du tage bus nummer 42 i lufthavnen, som går til stoppestedet “Mezhdurechensk. Central busstation . Den samlede rejsetid er 6 timer og 40 minutter.

Trin 2

Et alternativ til et fly er et langdistance tog. Men der er ingen direkte ruter mellem Ruslands hovedstad og Mezhdurechensk, og du er nødt til at komme dertil igen med en overførsel. Du kan købe en billet til Moskva - Kemerovo-toget, der afgår to gange om ugen fra jernbanestationen Yaroslavsky. Nå, ved ankomsten til Kemerovo, ved Zheleznodorozhny Vokzal stop, skift til bus nummer 42 og gå af ved Mezhdurechensk stop. Central busstation . Rejsetiden er 76 timer.

Trin 3

Der er ingen direkte busruter fra Moskva til Mezhdurechensk. Derfor skal denne type transport igen komme derhen med en ændring. Vejen starter med bus "Moskva - Kemerovo", og efter ankomsten til denne by skal du skifte ved stop "Avtovokzal" til bus nummer 42 og komme til stationen "Mezhdurechensk. Spor ". Rejsetid - 74 timer.

Trin 4

Og blandt de rejsende er der dem, der tør overvinde en så lang rejse i deres bil. For at komme til Mezhdurechensk i bil skal du starte din rejse langs M7 Volga-motorvejen og passere så store byer som Nizhny Novgorod, Cheboksary, Kazan og Ufa. Flyt derefter langs den ubrudte og nogle steder helt "dræbt" overflade af M5 Ural-motorvejen gennem Naberezhnye Chelny til Ufa. Nå begynder R-254 Irtysh-motorvejen, der blev repareret for flere år siden, hvor du uden om Petropavlovsk, Omsk og Novosibirsk kan komme til Mezhdurechensk.

Anbefalede: