Sådan Kommer Du Til Kirovsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Kirovsk
Sådan Kommer Du Til Kirovsk

Video: Sådan Kommer Du Til Kirovsk

Video: Sådan Kommer Du Til Kirovsk
Video: kirovsk summer time my experience#kirovsk Russia # murmank#summer Russia 2024, Kan
Anonim

Kirovsk er en by beliggende i centrum af Kolahalvøen, 205 kilometer syd for Murmansk. Du kan komme dertil med fly, tog eller bil.

Sådan kommer du til Kirovsk
Sådan kommer du til Kirovsk

Instruktioner

Trin 1

Den hurtigste og mest bekvemme måde at komme til Kirovsk er med fly. Der er ingen lufthavn i Kirovsk, så du bliver nødt til at flyve til byen Apatity eller Murmansk. Direkte flyvninger til byen Apatity drives af RusLine-flyselskaber og til Murmansk - af Rossiya, Nord Avia, RusLine og UTair.

Der er flere måder at komme fra Murmansk lufthavn til Kirovsk på:

1. Bestil en taxa, rejsen tager 2, 5-3 timer.

2. Kom til jernbanestationen i Murmansk og derefter med det nærmeste tog til stationen Apatity-1. Du bruger 4-5 timer på vejen.

3. Gå til busstationen. Busstationen og jernbanestationen i Murmansk er i nærheden. Tag derefter en minibus eller bus til Kirovsk. Rejsetid 3-4, 5 timer.

For at komme fra Apatity lufthavn til Kirovsk skal du først tage en bus 20 minutter til byen og derefter yderligere 20 minutter med bus eller taxa til Kirovsk.

Trin 2

Hvis din tid ikke er meget begrænset, kan du komme til Kirovsk med tog. Det skal bemærkes, at der ikke er nogen jernbanestation i Kirovsk, så der skal tages en billet til Apatity-1-stationen. Vejen fra Moskva tager cirka en og en halv dag. Du kan komme fra jernbanestationen til Kirovsk med bus eller med taxa №131. Der er en anden mulighed: Fra stationen skal du komme med bus nr. 8 til centrum af Apatity, nemlig til stoppestedet "Sever store". Derefter skal du skifte til en bus eller rutetaxi nummer 102, 128 eller 135 og komme til Kirovsk. Den nemmeste, men også den dyreste mulighed er at tage en taxa og gå fra jernbanestationen i byen Apatity til Kirovsk.

Trin 3

Kirovsk kan også nås fra Moskva i bil. Du kan komme der ad to ruter:

- Langs motorvejen til Skt. Petersborg til Chudovo, derefter gennem Kirishi og Volkhov til Novaya Ladoga, gå derefter til motorvejen "Skt. Petersborg-Murmansk", hvorfra du kommer til Kirovsk.

- Langs Yaroslavskoe-motorvejen til Vologda (motorvej M8), derefter i retning mod Vytegra langs P-5 Vologda-Medvezhyegorsk-motorvejen, derefter langs St. Petersburg-Murmansk-motorvejen til byen Kirovsk. Denne mulighed, i sammenligning med den første, sparer 200 kilometer.

Anbefalede: