Sådan Flyver Du Til Portugal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flyver Du Til Portugal
Sådan Flyver Du Til Portugal

Video: Sådan Flyver Du Til Portugal

Video: Sådan Flyver Du Til Portugal
Video: HVORDAN FLYVER EN FLYVEMASKINE? 2024, April
Anonim

På Portugals territorium er der to lufthavne, der accepterer internationale flyvninger, som kan nås fra Moskva med maksimalt en flyforbindelse. Dette er lufthavnene i Lissabon og Porto.

Sådan flyver du til Portugal
Sådan flyver du til Portugal

Instruktioner

Trin 1

Køb en flybillet til Lissabon. Tap Portugal flyselskaber opererer direkte flyrejser fra Moskva til Portugals hovedstad. Flyvetiden er cirka 5 og en halv time. Bemærk, at disse flyvninger ikke kører dagligt. Du kan købe en flybillet på flyselskabets hjemmeside; vælg russisk for nemheds skyld. Som en bekræftelse på din reservation modtager du en e-billet; betaling foretages med et bankkort.

Trin 2

Brug tjenesterne fra andre flyselskaber, der flyver fra Moskva med et mellemlanding. Du kan vælge mellem Ukraine International Airlines, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, LOT-Polish Airlines, Brusels Airlines, Swiss Arlines, Air France, Austrian Arlines, AlItalia. Flyselskaber er anført i stigende rækkefølge efter flyomkostninger. Rejsetiden er fra syv og en halv time og afhænger af tidspunktet for tilslutning af flyvningen i den mellemliggende lufthavn. Nogle af flyselskaberne tilbyder lavere priser end Tap Portugal.

Trin 3

Planlæg din egen rute til Lissabon ved hjælp af to flyselskabers tjenester. Du kan for eksempel flyve til Düsseldorf med et Air Berlin-fly og derefter overføre til et Tap Portugal-fly. Den samlede rejsetid på denne rute er kun 7 timer og 45 minutter.

Trin 4

Rejs til Portugals næststørste by, Porto. Det ligger på Atlanterhavskysten nord for hovedstaden. Der er ingen direkte flyrejser fra Moskva, og flyrejser med en mellemlanding drives af Brusels Airlines, Tap Portugal, Swiss Arlines, AlItalia, LuftHansa, Iberia. Du kan også flyve til denne by på fly med to forbindelser, men det er ret dyrt og tidskrævende. Derfor er det fornuftigt at bruge landtransport, såsom jernbane eller bus, for at komme til andre byer i Portugal.

Anbefalede: