Hvor Meget Koster En Togbillet Moskva - Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget Koster En Togbillet Moskva - Petersborg
Hvor Meget Koster En Togbillet Moskva - Petersborg

Video: Hvor Meget Koster En Togbillet Moskva - Petersborg

Video: Hvor Meget Koster En Togbillet Moskva - Petersborg
Video: Højhastighedstog SAPSAN. Regio tog LASTOCHKA. Russiske tog. Moskva 2024, Kan
Anonim

Rejse i slutningen af det 18. århundrede og komponere den rejsedagbog, der senere blev berømt, købte fritænkeren Alexander Radishchev ikke en togbillet. Når alt kommer til alt, tog i 1790, da hans "Rejse fra Skt. Petersborg til Moskva" blev trykt i et hemmeligt trykkeri, endnu ikke rejst over Rusland. Og derfor kunne der ikke være billetter, uden hvilke du simpelthen ikke bliver sat på toget. Selv den der dagligt kører "Radishchev's road".

På Alexander Radishchevs tid og decembristerne drømte ingen engang om sådanne "Sapsans"
På Alexander Radishchevs tid og decembristerne drømte ingen engang om sådanne "Sapsans"

Hvad består prisen i?

Efter at have købt en billet til Skt. Petersborg ved ejeren ikke altid, hvad han betalte for. Det beløb, han gav kasseren for billetten, inkluderer også prisen på et reserveret sæde, som jernbanearbejdere kalder for at reservere et sæde eller hylde. Derudover tages der straks en kommission fra den fremtidige passager. Men kun i tilfælde af køb ni eller flere dage før afrejse eller mens du køber en returbillet. Forsikringsgebyret for de russiske jernbaner (RZD) og omkostningerne ved transporttjenester - seng og mad betales også.

Fokuser på tal

Inden du besøger billetkontoret på Leningradsky banegård eller bestiller en billet på Internettet, er det vigtigt at beslutte, hvilket tog du skal køre 650 kilometer afstand mellem de to byer. Du skal vælge mellem tre mulige muligheder: hurtig, høj hastighed eller passager. Togene er kendetegnet ved tal. For ambulancer går de fra første til 148 og fra 181 til 298 for højhastighedstog - fra 151 til 178 og for personbiler - startende fra 301. Det er nysgerrig, at tog, der betragtes som hurtige og har tilsvarende antal, der går til Skt. Petersborg dag og nat, formelt kan betragtes som lokale. De kører trods alt en afstand, der ikke overstiger 700 kilometer.

Omkostningerne ved en billet påvirkes for eksempel af købsdatoen, tidspunktet på året og afgangen, togets "mærke" og hastighed, "klassen" for vognen. Endelig graden af komfort af coupéen. Og hvis en kuponbillet til "Afanasy Nikitin" vil koste køberen mindst 3218 rubler, betaler han meget mindre for en plads i en reserveret sædevogn - ca. 1800 rubler. Men for en billet i rummet i "Red Arrow", der er berømt for landets første sovende vogne med overlegen komfort (SV), bliver du nødt til at betale mindst seks tusind.

At rejse på den superhurtige Sapsan vil være ret dyrt for Moskovitterne. I sidstnævnte er der forresten to typer biler og dermed priskategorier. Derfor kan de tage til Skt. Petersborg i en vogn af enten økonomisk eller business-klasse. Til gengæld garanteres passagerer i begge klasser en dobbelt fordobling af rejsetiden.

Billet til en bil

Ikke at turde komme fra en hovedstad til en anden med en personlig bil, men også uvillig til at skille sig af med den, selv i kort tid, tilbød Russian Railways en ny tjeneste. Efter at have købt en billet til sig selv, kan en bilpassager nu samtidig købe en såkaldt billet til sin firhjulede ledsager. Og hvis han også tager rejsedokumentet med tilbage, får han en god rabat til gengæld.

Anbefalede: