Sådan Kommer Du Til St. Sergius Lavra

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til St. Sergius Lavra
Sådan Kommer Du Til St. Sergius Lavra

Video: Sådan Kommer Du Til St. Sergius Lavra

Video: Sådan Kommer Du Til St. Sergius Lavra
Video: Сергиев Посад за 15 минут – Лавра и другие достопримечательности / Золотое кольцо России #4 2024, April
Anonim

Trinity-Sergius Lavra er en af de mest berømte mandlige stauropegiske klostre, der ligger i Moskva-regionen, Sergiev Posad. Det antages, at det blev grundlagt i 1937, da Sergius af Radonezh bosatte sig på Makovets, hvor hans relikvier er placeret i dag.

Sådan kommer du til St. Sergius Lavra
Sådan kommer du til St. Sergius Lavra

Instruktioner

Trin 1

Sergievskaya Lavra ligger i den berømte by Sergiev Posad nær Moskva, som er en del af den "gyldne ring" i Rusland. Siden 1862 har Posad og hovedstaden samt en af de smukkeste gamle byer i Jaroslavl været forbundet med jernbane. Hvert år i den høje turistsæson åbnes der yderligere jernbaneruter, så i 2012-2013 blev der åbnet en direkte forbindelse "Posad - Balakirevo" (nordlig retning) og "Posad - station Yaroslavskaya station" (sydlig retning). Det elektriske tog kører, hvilket har en funktion, der bemærkes af lokale beboere: i modsætning til transport i indre byer, hvor myldretiden falder om morgenen og aftenen (bevægelse af befolkningen fra arbejde og til arbejde), i elektriske togs rushtid fra 11-00 til 15 -00.

Trin 2

Et betydeligt antal regelmæssige busser kører fra jernbanestationen til Lavra. Rejsefirmaer tilbyder gruppetransport; busser af denne type kan identificeres med et stort klistermærke på forruden og en altid til stede guide med en megafon.

Trin 3

Taxachauffører leverer også gerne byens gæster til Lavra, de har en dedikeret parkeringsplads til højre for indgangen til stationen. Prisen på tjenesten kan dog være forvirrende.

Trin 4

Med rutebus kan du komme til Sergiev Posad ved rute 388, dette er et ekspresstog fra VDNKh metrostation. Busser kører hvert 10-15 minut. Rejsetid eksklusiv trafikpropper er cirka en time. Når du ankommer til stedet, skal du gå. Du skal gå til Sergievskaya Street, som fører til Pancake Hill, hvorfra du kan se en smuk udsigt over Lavra. Så er det fortsat at gå en hel del, gå ned ad bjerget, gå gennem undergangen, og du vil finde dig selv lige ved siden af Sergievskaya Lavra.

Trin 5

Med bil. Det er værd at rejse så tidligt som muligt, ellers vil du ikke kunne parkere i nærheden af klosteret. Fra centrum af Moskva skal du gå til Prospekt Mira, efter 45 kilometer vil du se en sving til Sergiev Posad. Så bliver du nødt til at køre lidt mere end 10 kilometer til selve byen. Hovedgaden - Red Army Avenue fører til Lavra. Det er mest bekvemt at efterlade din bil på Bethan Street eller ved Kalichya Tower.

Trin 6

Med tog. Fra jernbanestationen Yaroslavsky skal du tage Komsomolskaya-stationen til Sergiev Posad-stationen. Elektriske tog kører dagligt og ofte nok. Hvis med tog, så til stationen Aleksandrov eller Balakirevo. Disse tog stopper også ved Sergiev Posad. Ved den sene liturgi er der brug for tog med afgang kl. 7:28 og til hele natten årvågen kl. 14:31 eller 14:37. Rejsetiden er cirka en og en halv time.

Anbefalede: