Hvad Er Forskellen Mellem Hotelkategorier

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Forskellen Mellem Hotelkategorier
Hvad Er Forskellen Mellem Hotelkategorier

Video: Hvad Er Forskellen Mellem Hotelkategorier

Video: Hvad Er Forskellen Mellem Hotelkategorier
Video: Different Types of Hotels – What is Yours? | Ep. #203 2024, April
Anonim

Når du vælger hoteller til indkvartering, styres hovedparten af rejsende af deres kategori eller "stjernebedømmelse". Stjernerne tildeles hoteller på meget specifikke betingelser, hvis overholdelse er obligatorisk for at bestemme kategorien eller nægte at definere den helt.

Hvad er forskellen mellem hotelkategorier
Hvad er forskellen mellem hotelkategorier

Instruktioner

Trin 1

Det menes, at der kun er henholdsvis fem kategorier af hoteller, der er tildelt stjerner. Faktisk er denne klassificering forældet for længe siden og svarer ikke til de mange forskellige turistindkvarteringstjenester, der leveres af turistvirksomheden. Så de fleste hoteller og hoteller har slet ikke stjerner, og det skyldes ikke kun det faktum, at hotellet ikke "trækker" til en stjerne, men også det faktum, at hotellet kan tilbyde tjenester, der går ud over kategorien. For eksempel tilbyder luksushoteller og butikker ofte deres gæster overnatning i lejligheder, der ligger i en separat bygning, og denne service går langt ud over fem stjerner.

Trin 2

At kende hotellets kategori hjælper stadig turister med at forstå, hvad de får for deres penge. Så på hoteller, der er tildelt en stjerne, kan du forvente en seng med rent sengetøj, håndvaske og spejle i rummet, der vil være et fælles brusebad på gulvet, undertiden et badeværelse.

Trin 3

På to-stjernede hoteller vil du blive tilbudt sektionsophold, dvs. et badeværelse med brusebad i dem er ikke designet til alle gæster på gulvet, men til 5-6 værelser. Hvis antallet af værelser er mere end 50 værelser, bør et sådant hotel også have en restaurant med mindst morgenmad. For et gebyr er pigen forpligtet til at arrangere vask og renseri af dine ejendele. Værelsesrengøring skal være regelmæssig, men linned skiftes kun en gang hver 5. dag.

Trin 4

Det er næsten umuligt at beskrive tre-stjernede hoteller i moderne virkelighed. På trods af de meget specifikke krav til "treshki" er hoteller i denne kategori meget forskellige. Minimumsæt, som en gæst kan ansøge om: separat badeværelse med brusebad, klimaanlæg i rummet, tv og køleskab. Rengøring skal ske dagligt, linned skal skiftes mindst en gang hver 3. dag. Der kræves en lobbybar samt en restaurant på stedet. Parkering, taxaopkald, bestilling af fly- og jernbanebilletter, receptionstjenester (undtagen roomservice) er gratis.

Trin 5

Hoteller med fire stjerner adskiller sig ikke meget fra "tre rubler" med hensyn til krav, bortset fra at værelserne er mere rummelige, tjenesten er højere. Husholdningssættet er det samme, men badeværelset skal have genopfyldte toiletartikler og en hårtørrer. Linned skiftes dagligt, rengøring af værelset er mindst en gang om dagen. Forresten tjener manglen på varmt vand i mere end tre dage i træk som en grund til, at hotellet mister sin stjerne, så det antages, at det at blive en fire er meget lettere end at være det i virkeligheden.

Trin 6

Hoteller "fem stjerner" tilhører klassen luksus. Minimumskravene, som de skal opfylde: tilstedeværelsen af deres egen sikre parkering, antallet af værelser fra 25 værelser, mindst 30% - to-værelses lejligheder med et areal på 60 kvadrater eller mere. 2 restauranter og 2 barer på stedet, hvoraf den ene er døgnet rundt. Mødelokale eller konferencelokale, relaterede tjenester (spa-centre, bade, tyrkisk bad, massagesaloner osv.). Værelserne har alle bekvemmeligheder af "firs", rengøring 2 gange om dagen, roomservice er gratis.

Anbefalede: