De Dyreste Hoteller I Tyrkiet: Luksus Og Elegance

Indholdsfortegnelse:

De Dyreste Hoteller I Tyrkiet: Luksus Og Elegance
De Dyreste Hoteller I Tyrkiet: Luksus Og Elegance

Video: De Dyreste Hoteller I Tyrkiet: Luksus Og Elegance

Video: De Dyreste Hoteller I Tyrkiet: Luksus Og Elegance
Video: Отдых в Турции. Олюдениз. Турция весной. Обзор отеля Liberty Hotels Lykia 5* All Inclusive 2024, Kan
Anonim

På de attraktive tyrkiske kyster er der hoteller, der hævder at være den bedste og mest elite. Hvordan vælger du det rigtige hotel, hvis du leder efter en eliteferie i dette østlige land?

De dyreste hoteller i Tyrkiet: luksus og elegance
De dyreste hoteller i Tyrkiet: luksus og elegance

Det mest elite og derfor det dyreste hotel i Tyrkiet skal helt sikkert have 5 stjerner. Af de mest luksuriøse og elegante hoteller kan nogle af de mest populære blandt eliten udpeges.

Elegancen af orientalsk luksus i detaljer

Mardan Palace er et palads, der i dag er det mest populære sted at bo blandt mennesker, der absolut ikke er vant til at nægte sig selv noget. Det blev rejst for nylig - i 2009, og dets opførelse kostede rekord 1,5 millioner dollars for Tyrkiet. Strandene i Mardan Palace betragtes stadig fortjent som de bedste i landet, og det mest sarte sand til dem blev bragt fra Egypten. Der er også den største kunstige pool i Tyrkiet. Mardan Palace-hotellet har en hel del værelser - kun 560, hvilket ikke er meget for sådan en storslået struktur. Indkvarteringstakster går op til $ 20.000 for kun en nat.

Palace of Oriental Tales

Kempinski Hotel Barbaros er et andet luksuriøst slot, der har en tropisk indstilling, ro og absolut stilhed. Det er den rolige atmosfære af raffineret luksus, der tiltrækker mange Hollywood-stjerner her, der er trætte af kamerablitz og kun ønsker ensomhed og fred på ferie. Her vil hver klient være omgivet af en atmosfære af lyksalighed og virkelig orientalsk chic. Hver detalje i interiøret er af stor betydning og fordyber dig i et orientalsk eventyr.

Muligheden for at føle sig som en sultan

I Istanbul kan du besøge det smarte Ciragan Palace hotel. Tilbage i det 16. århundrede var det de osmanniske sultans foretrukne hvilested. Selv da begyndte dette sted at nyde berømmelsen af det bedste palads for sultanens hvile fra statslige anliggender og krigsførelse. Du kan selv føle, hvordan det var for disse års herskere i disse luksuriøse lejligheder.

Det dyreste værelse på Ciragan Palace er naturligvis den fantastiske Sultans suite ($ 7.500 pr. Nat). Denne bygning er også interessant fra et historisk synspunkt, fordi du vil bo i kamre, hvis indre svarer fuldt ud til ånden fra den æra.

Rixos Premium Bobrum er et lige så moderigtigt premium-hotel. Rixos Premium Bobrum ligger i en naturlig fyrreskov. Service i topklasse, elegance, luksus og selvfølgelig en meget høj pris for indkvartering er dens vigtigste træk. Men det er utvivlsomt det værd.

Anbefalede: