Hvor Er Det Bedste Sted At Hvile Om Vinteren

Indholdsfortegnelse:

Hvor Er Det Bedste Sted At Hvile Om Vinteren
Hvor Er Det Bedste Sted At Hvile Om Vinteren

Video: Hvor Er Det Bedste Sted At Hvile Om Vinteren

Video: Hvor Er Det Bedste Sted At Hvile Om Vinteren
Video: Hvordan plantes liljer om efteråret, så de overlever den ekstreme vinter og forår? 2024, April
Anonim

Vinterferie i varme lande bliver normen for repræsentanter for alle samfundslag. De billigste muligheder for havferie starter ved et par hundrede dollars. De maksimale omkostninger på en eller to uger ved havet er kun begrænset af dine økonomiske muligheder.

Maldiverne
Maldiverne

Billig vinterferie

Mennesker med begrænsede økonomiske ressourcer rejser til Egypten om vinteren, i løbet af denne tid er der en "lavsæson", hvilket betyder, at du på en rejse til dette land kan spare penge betydeligt. Om vinteren starter udgifterne til pakkerejser til Egypten fra $ 200-250 pr. Person (selvfølgelig ekskl. Nytårsferie). Desuden er havet på dette tidspunkt ret varmt, og der er slet ingen deprimerende varme. Derfor er vintermånederne også velegnede til adskillige sightseeingudflugter uden risiko for at få hedeslag.

De, der foretrækker en mindre standardferie, kan flyve til Goa. Omkostningerne ved en sådan rejse vil være omkring dobbelt så høje som en ferie i Egypten. Pakketure til denne indiske stat i "minimumskonfigurationen" koster $ 500-600 pr. Person. I Goa kan du vandre rundt i vidunderlige templer, slappe af på stranden, have det sjovt om natten diskoteker, besøge unikke autentiske bosættelser. Det tager dog lang tid at flyve der.

Fra et bureaukratisk synspunkt er de enkleste muligheder Thailand og Egypten, hvor russerne får visa ved ankomsten.

En endnu mindre budgetmulighed er en ferie i Thailand. En pakkerejse til dette land kan koste omkring $ 600-700, hvis den købes på forhånd. I Thailand kan du finde hvile for alle - natteliv, lækkert og unikt køkken, vandreture i bjergene, fantastiske buddhistiske templer … alt dette venter turister i Thailand. For en ferie alene er Pattaya eller Phuket fantastisk; for en familieferie er det bedre at sigte mod Huahin eller Koh Samui.

Det vil ikke være muligt at tage billedet af Buddha ud fra Thailand som en souvenir.

Vinterferie på Maldiverne er længe ophørt med at være de rige og berømte bevares. Du kan slappe af på dette vidunderlige sted for 1200-1500 dollars pr. Person. Denne mulighed er perfekt til dykkere, da undervandsverdenen er rigelig her. Næsten hvert hotel har sin egen dykkerskole, så hvis du vil mestre denne sport, er Maldiverne din mulighed.

Men du kan hvile ikke kun ved havet …

Nå, hvis du ikke er fan af strandferier, elsker du aktiv sport, dit valg er skisportssteder. Hvis du lige er begyndt at mestre alpint skiløb, er Andorra noget for dig. Ferie der vil koste 1000-1200 dollars pr. Person, dette feriested har et stort antal skoler og instruktører, så du kan lære at stå på ski komfortabelt og sikkert. Hvis du har stået på ski i lang tid, er resorts i Frankrig og Østrig ideelle til dig. En række ski-programmer i Altai Territory er perfekte til ekstreme elskere. Desuden vil en sådan ferie være meget billigere end i Europa.

Anbefalede: