De Største Statuer

Indholdsfortegnelse:

De Største Statuer
De Største Statuer

Video: De Største Statuer

Video: De Største Statuer
Video: The Statue of Liberty History, interesting facts 2024, April
Anonim

Smukke store statuer er dekoration og kompositionscenter i enhver by, hvorfor de ofte installeres forskellige steder. Statuen "samler" visuelt et stort område i en enkelt helhed. På ingen måde er nogen figur installeret på en piedestal kaldet en statue, men kun en, der skildrer en person, et dyr eller en fiktiv karakter i tredimensionel form.

De største statuer
De største statuer

Instruktioner

Trin 1

Den største statue af en person, der faktisk boede, er installeret i den russiske by Volgograd - det er, som du måske gætter, et monument over Lenin. Det ligger ved indgangen til Volga-Don-kanalen, monumentets højde er 57 meter. Statuen blev installeret i 1973.

Trin 2

Den største af alle statuerne i verden er dedikeret til et religiøst tema. Dette er Buddha fra Spring Temple. Skulpturen blev installeret i Kina, i byen Leshan, nær en varm kilde. Statuen og de naturlige attraktioner, der omgiver den, tiltrækker turister fra hele verden. Monumentet blev installeret i 2002. Dens højde er 153 m, denne rekord er endnu ikke brudt af nogen anden statue.

Trin 3

Den højeste statue af alle installeret i Rusland er Sejrsmonumentet, den ligger i Sejrsparken på Poklonnaya Hill i Moskva. Skulpturen er en obelisk, der er 142 meter høj, mange tredimensionelle figurer er hugget på den, og øverst er Nika - sejrenes gudinde. Sejrsmonumentet blev installeret i 1995.

Trin 4

Den næsthøjeste statue er igen viet til religiøse temaer. Generelt skildrer de fleste af de højeste statuer i verden enten de største religiøse figurer eller meget vigtige mennesker eller symboler i kulturel eller politisk forstand. Shakyamuni Buddha i Myanmar er ingen undtagelse. Statuens højde er 130 m, den begyndte at blive rejst i 1996 og færdig i 2008. Skulpturen er placeret på et sted kaldet Khatakan Taung.

Trin 5

Den er praktisk talt ikke ringere end den tidligere skulptur af Buddha fra Japan. Monumentet er installeret i byen Usiku, 50 km fra Tokyo, det viser Buddha Amitabha. Buddhas palmer og specielt sammenføjede fingre minder tilhængerne af undervisningen om dens vigtigste principper. Buddhas højde er 120 m, skulpturen blev rejst i 1995.

Trin 6

Den næsthøjeste statue skildrer Bodhisattva Guanyin, den ligger i Kina, byen Sanya. Dens højde er 108 m, den blev installeret i 2005. Lidt ringere end dette er en anden kinesisk statue, der repræsenterer hovederne på to store kinesiske kejsere. Dens højde er 106 meter, statuen er placeret i byen Zhengzhou. Det blev afsluttet i 2007 efter tyve års konstruktion.

Trin 7

Den højeste kristne statue er Cristo Rey, en skulptur af Kristus rejst i byen Almada, Portugal. Det blev bygget i 1959 med penge doneret af indbyggerne i landet og ønskede at takke Gud for ikke at lade Portugal deltage i Anden Verdenskrig, og dets indbyggere led ikke. Statuens højde er 103 m.

Trin 8

To statuer "Motherland Calls!" i Volgograd og "Moderlandet" i Kiev har samme højde, hver 102 m. Volgograd-skulpturen blev installeret i 1967. Hun er opført i Guinness Book of Records som den højeste skulpturelle statue i verden, da de andre høje statuer ikke adskiller sig i særlig udarbejdelse af detaljer, ser folk på dem ret sketchy ud. "Moderlandet kalder!" - Dette er et monument over alle heltene fra slaget ved Stalingrad, det blev installeret på Mamayev Kurgan i 1967. "Motherland" i Kiev blev oprettet i 1981, det står på en bakke på Dnepr's højre bred.

Anbefalede: