Sådan Rejser Du Til Kasakhstan

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rejser Du Til Kasakhstan
Sådan Rejser Du Til Kasakhstan

Video: Sådan Rejser Du Til Kasakhstan

Video: Sådan Rejser Du Til Kasakhstan
Video: Inspirationsforedrag: Rejser til Kasakhstan 2024, Kan
Anonim

Rusland og Kasakhstan har udviklet temmelig varme forbindelser, og russere kan besøge nabolandet i et visumfrit regime. Men samtidig skal indbyggere i Den Russiske Føderation, der kommer ind i Kasakhstan, have et antal dokumenter med sig.

Kasakhstans hovedstad - Astana
Kasakhstans hovedstad - Astana

Nødvendig

  • - pas fra en statsborger i Den Russiske Føderation (fødselsattest)
  • - internationalt pas (valgfrit)
  • - diplomatisk pas (hvis relevant)
  • - sømandspas (hvis nødvendigt)
  • - servicepass (hvis nødvendigt)
  • - et certifikat for muligheden for at vende tilbage til Den Russiske Føderation.

Instruktioner

Trin 1

Rusland er en af 12 stater, hvis indbyggere ifølge en international aftale kan bruge visumfri rejse til Kasakhstan. Der er et separat register over dokumenter, som russerne har brug for at forberede på forhånd for at komme ind i en naboland. I henhold til de seneste aftaler mellem de to lande kan russere komme ind i Kasakhstan med både et internationalt pas og et internt russisk pas.

I tilfælde af at en russer rejser til et nabolands område til et arbejdsformål, kan han få brug for yderligere dokumenter: et diplomat- og servicepass, en sømandspas samt et certifikat, der giver ham mulighed for at vende tilbage til det russiske territorium Føderation. Oftest behandles disse dokumenter af det firma, hvor den potentielle rejsende arbejder.

Trin 2

Du kan flyve til Kasakhstan med fly, hver dag går et stort antal passagerfly derhen fra Rusland. For eksempel kan du flyve til hovedstaden i Kasakhstan - Astana fra Moskva, Novosibirsk, Skt. Petersborg, Jekaterinburg, Omsk, Orenburg, Krasnoyarsk. Hver dag modtager lufthavnene i Astana, Almaty, Balkhash og Pavlodar ikke kun fly fra hovedstæderne, men også fra Kazan, Samara, Grozny og andre russiske byer. Samtidig er omkostningerne ved flyrejser ganske lave, hvilket er vigtigt for en rejsende.

Trin 3

Kasakhstan har 11 jernbanekrydsninger med Rusland, da det grænser op til det ikke kun i nord, men også i vest. Så du kan gå til Kasakhstan fra Moskva med mærketog nr. 007 "Moskva-Alma-Ata" samt med persontog nr. 072 "Moskva-Astana" og nr. 084 "Moskva-Karaganda". Disse tog kører gennem Ryazan, Syzran, Ufa og Chelyabinsk. En af retningerne fra det russiske jernbanenet passerer gennem byen Petropavlovsk, territorialt relateret til Kasakhstan. Denne løsning kan nås med tog fra Novosibirsk, Volgograd, Astrakhan, Omsk, Jekaterinburg, Krasnoyarsk, Severobaikalsk, Anapa, Tomsk, Penza og mange andre byer.

Trin 4

Endelig er det muligt at rejse til Kasakhstan med personlige køretøjer, da rutebusforbindelsen mellem russiske og kasakhiske byer i øjeblikket fungerer med alvorlige afbrydelser. De nærmeste grænsepunkter mellem Rusland og Kasakhstan ligger i nærheden af Omsk, Samara og Chelyabinsk.

Kommer du ud af Samara, skal du tage motorvej M32. Hvis en rejsende rejser til Kasakhstan fra Omsk, skal han bruge motorvej A320. Kommer du fra Chelyabinsk, skal du tage motorvej A310. Det skal bemærkes, at afstanden fra Omsk til grænsen og fra Chelyabinsk til grænsen er den samme, den er 150 kilometer.

Anbefalede: