Hvordan Transport Går I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Transport Går I Moskva
Hvordan Transport Går I Moskva

Video: Hvordan Transport Går I Moskva

Video: Hvordan Transport Går I Moskva
Video: 🇷🇺Как изменятся маршруты транспорта Москвы? Новая «Магистраль»2021-2022 | Land transport in Moscow 2024, Kan
Anonim

Moskva vrimler bogstaveligt talt af landtransport. Busser, trolleybusser og minibusser er længe blevet en integreret del af livet for borgere, der ikke ejer deres egne biler. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvordan transport i Moskva fungerer, og hvad den kan tilbyde sine brugere.

Hvordan transport går i Moskva
Hvordan transport går i Moskva

Offentlig transport

De fleste byboere bruger offentlig transport - Moskva har et enormt netværk af trolleybusser, busser, rutetaxier og sporvogne, der transporterer omkring 12 millioner passagerer hver dag. Mosgortrans rullende materiel har 1.500 trolleybusser, 920 sporvogne og 5.700 busser til rådighed. Omkring dem går på ruten hver dag og betjener en passagertrafik på 4,2 milliarder mennesker årligt. Der er 8 trolleybus-, 19 bus- og 5 sporvognsflåder på Moskvas område.

Takket være offentlig transport er byrden for Moskva-miljøet fra private biler blevet væsentligt reduceret.

Moskva-metroen er meget vigtig for hovedstaden, da den har et højt udviklet netværk af cirkulære og radiale linjer, der fungerer inden for rammerne af deres kapacitet, som projektet planlægger. Derudover opererer eksperimentelle højhastigheds-busruter og nattransportruter i Moskva. Bymyndighederne planlægger at øge antallet af disse ruter i fremtiden. Der er også monorail, elektriske tog, stolelifte og taxaer i hovedstaden.

Arbejde med Moskva transport

For at finde ud af mere om arbejdet i Moskvas offentlige transport kan du gå til webstedet med online-guiden "Fra hvor og hvor.ru". Det er ret vanskeligt at huske alle ruter og rejsetimer, så denne service er en ideel løsning, der hjælper dig med at vælge den korteste rute - du skal bare skrive navnet på de stoppesteder, du ønsker. En detaljeret tidsplan for hovedstadens transport kan også findes i Mosgortrans-tjenesten, som øjeblikkeligt vælger ruter og timer med busser, sporvogne og trolleybusser.

I forstæderne til Moskva kan du komme til din destination ved hjælp af flodbåde, elektriske tog og busser.

Det opererer også i hovedstads- og højhastighedstransport repræsenteret af et af verdens største metrosystemer (inklusive monorail- og jernbanetransport). Moskva Metro er den vigtigste underjordiske transportform i hovedstaden og transporterer omkring 6, 6 millioner passagerer dagligt. Den består af 12 grene, hvis samlede længde er 313,1 kilometer samt 188 stationer. Med hensyn til passagerstrøm er Moskva-metroen næststørste til Tokyo-metroen. Det beskæftiger mere end 4, 7 tusind biler, der betjenes af ansatte i 15 servicedepoter.

Anbefalede: