Hvad Er Interessant I Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Interessant I Skt. Petersborg
Hvad Er Interessant I Skt. Petersborg

Video: Hvad Er Interessant I Skt. Petersborg

Video: Hvad Er Interessant I Skt. Petersborg
Video: Top 10 Reasons Why Saint Petersburg May Be the Most Beautiful City in the World 2024, Kan
Anonim

Skt. Petersborg er en af de smukkeste byer i Rusland. Alt er smukt i det: historie, arkitektur, landskab, underholdningscentre, museer. Mange, der har besøgt byen på Neva, er forelsket i dens smag for evigt.

Hvad er interessant i Skt. Petersborg
Hvad er interessant i Skt. Petersborg

7 miles

7 Mile er et interessant underholdningskompleks for enhver smag. Det vil være muligt at spille bowling, tennis, billard. Også på dets område er der en skydebane for dem, der kan lide at skyde. Sulten, du kan opdatere dig selv i en hyggelig restaurant med internationale retter. På trods af at dette kompleks dækker 3000 kvadratmeter, vil alle besøgende være ret hyggelige og komfortable. Det er bemærkelsesværdigt, at hvert hjørne af centret har sit eget lydniveau. De, der spiller bowling, vil nyde dynamisk, høj nok musik. For dem, der hviler i en restaurant, spiller den samme musik i baggrunden og påvirker ikke kommunikationen på nogen måde.

Rædsler i Skt. Petersborg

Skt. Petersborgs rædsler er et historisk interaktivt teaterforestilling, der åbnede i 2008. Dette sted er et berømt vartegn i Skt. Petersborg. Det er en labyrint på 13 værelser og fortæller om byens litterære hemmeligheder, dens mystiske mysterier. Disse hemmeligheder er skræmmende, men samtidig uendeligt romantiske. Hvert af de 13 værelser er fyldt med scener fra Petersborgs historie, litteratur og mytologi. Heltene i disse rum er Rasputin, Rodion Raskolnikov, Peter I samt nogle andre litterære helte fra Pushkin, Dostoevsky, Gogol.

Nevsky Avenue

Nevsky Prospect er et lige så interessant sted i byen på Neva. Bevægelsen stopper ikke med den hele dagen. Det er en nedskaleret model af byen, der kombinerer luksus og afslappet inde i Skt. Petersborg. Alléen starter ved Palace Square og krydser Moika-floden, Griboyedov-kanalen og Fontanka; den viser skiftevis smarte butikker, statelige katedraler, luksuriøse hoteller og butikker fyldt med søde souvenirs. Denne gade i St. Petersburg er bestemt en tur værd

På Nevsky Prospekt kan du besøge "Labyrintens land" - dette er en attraktion i form af en labyrint med indviklede korridorer, fantastiske kister og skattekasser. Det vil være interessant for både voksne og børn.

Oceanarium

Dette er en anden perle i Skt. Petersborg, som du skal være opmærksom på, når du besøger Skt. Petersborg. Oceanarium indeholder en samling på over 4000 eksemplarer af levende fisk. Her kan du se både de sædvanlige kendte fisk og eksotiske, der ikke er så lette at finde andre steder. På oceanariumets område er der mere end 30 akvarier med et volumen på 1,5 millioner liter vand. Du kan besøge akvariet enhver dag fra 8.00 til 21.00.

Restaurant "Parkering"

Et interessant sted værd at besøge. Restaurant "Parkering" har en unik funktion sammenlignet med andre. I denne institution skal du ikke betale for den bestilte mad, men for den tid, der er brugt i denne restaurant. En times ophold i det koster 300 rubler. Efter at have besøgt denne restaurant med familien, vil alle være tilfredse. Mødre vil være i stand til at spise masser af salater, fædre vil blive overrasket over de mange forskellige slags kød, øl og alle slags snacks, og børnene vil være glade for et ubegrænset antal kager, is og andre slik.

Denne restaurant har en anden god funktion: der er ikke behov for at betale en forælder for børn op til en meter høje.

Ølmuseum

Dette er en af de virksomheder, der helt sikkert vil være af interesse for mænd. Besøger dette museum kan du lære om brygningens verdenshistorie, se ølredskaber og retter. Museet er åbent på hverdage fra 11.00 til 17.00. Ud over den sædvanlige udflugt kan du bestille en guidet vinsmagningstur. I dette tilfælde vil besøgende blive opfordret til at smage og evaluere omkring fem slags øl og kvass.

Anbefalede: