Hvordan Man Billigt Overnatter I En Ukendt By

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Billigt Overnatter I En Ukendt By
Hvordan Man Billigt Overnatter I En Ukendt By

Video: Hvordan Man Billigt Overnatter I En Ukendt By

Video: Hvordan Man Billigt Overnatter I En Ukendt By
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

For billig indkvartering i en ukendt by kan du bruge flere specialiserede tjenester til at vælge billige hoteller, vandrerhjem eller lejligheder til leje. Du kan booke og betale online.

Vandrerhjem
Vandrerhjem

Nødvendig

Smartphone eller tablet-computer med fungerende internet, pas

Instruktioner

Trin 1

I mange russiske byer er der et antal billige hoteller, der koster fra 500 til 1500 rubler pr. Nat (nogle gange med morgenmad). Den nemmeste måde at finde og booke dem på er via Internettet: du skal indtaste "billige hoteller" og byens navn i søgefeltet. Du kan også bruge tjenesterne på dedikerede aggregatorwebsteder som Booking.com eller Agoda.com. I dette tilfælde kan du straks indstille sorteringen efter hotelomkostningerne såvel som efter dets placering i byen, så det er let at komme til hotellet. Du kan betale for indkvartering med et bankkort via hjemmesiden eller kontant på stedet. Fordelen ved aggregeringssider er muligheden for at reservere et hotel direkte i opholdsbyen på ankomstdagen (til dette behøver du kun et fungerende internet på en tablet eller smartphone).

Trin 2

En endnu mere budgetmæssig, ungdomsmulighed er hostelindkvartering. Vandrerhjemmet adskiller sig fra hotellet, idet rummet har 4 til 8 senge, rummet har et toilet, brusebad, et fælles køkken, hvor du kan tilberede eller varme mad op. Leveomkostningerne i vandrerhjem overstiger ikke 1000 rubler, som regel er det 300-600 rubler pr. Nat. Du kan reservere pladser på vandrerhjem på forhånd, men det er også muligt på stedet. Der er en ret komplet ressource for vandrerhjem rundt omkring i verden - Hostelworld. Reservationer kan foretages gennem det. På den kan du se fotos af værelser, fællesarealer, et kort over området og betingelser for levering af yderligere tjenester.

Trin 3

For dem, der ønsker at overnatte på et budget, ikke på et hotel, men i en separat lejlighed, skal du gå til Arnbnbs hjemmeside. På denne ressource kan du vælge et værelse, en lejlighed eller et hus i en bestemt by. Desværre er leje af fast ejendom gennem dette sted i Rusland endnu ikke særlig udviklet, men overalt i verden kan du finde lejligheder fra 700-800 rubler pr. Nat. Betaling sker via webstedet, hvilket ikke garanterer yderligere problemer med ejeren. Du kan booke og betale et par dage før ankomst. I enhver by er der også aviser med reklamer til daglig leje af lejligheder, der koster fra 1000 rubler om dagen.

Trin 4

Den mest budgetmæssige (faktisk gratis) måde at overnatte i en ukendt by er couchsurfing. Der er store verdensressourcer, hvor du kan finde et sted at overnatte, men der er også lokale (grupper i sociale netværk). Det er bedre at aftale "registrering" på forhånd, ikke mindre end en uge før ankomst. På Сouchsurfing-webstedet er det bedre at give så meget information om dig selv som muligt, da folk er meget lettere at invitere gæster med lignende interesser og vaner.

Anbefalede: