Riga Panoramiske Restauranter

Riga Panoramiske Restauranter
Riga Panoramiske Restauranter

Video: Riga Panoramiske Restauranter

Video: Riga Panoramiske Restauranter
Video: АЛАНЬЯ. РЕСТОРАН ПАНОРАМА. ВЕЧЕР. 2024, April
Anonim

For at kombinere forretning med fornøjelse, mens du nyder lækre lokale retter og beundrer de luksuriøse vidder i Riga, gå ikke glip af muligheden for at besøge berømte restauranter med panoramaudsigt over denne berømte by.

Riga by
Riga by

Skyline ligger i bygningen på Radisson Blu Hotel. Da restauranten ligger på 26. etage, har du udsigt over boulevardringen og Daugava-floden. De fleste besøgende på denne restaurant er unge fra hele verden, fordi der afholdes diskoteker her.

Billede
Billede

Restauranten Bellevue er også placeret på et hotel kaldet Maritim. Det ligger betydeligt under den tidligere restaurant, lige på 11. sal. Herfra kan du se de moderne distrikter og det gamle Riga. Køkkenet på Bellevue er varieret. Dyrekød og bønnesuppe dekoreret med krebshaler blev særlig berømte. Diskotek i restauranten passer ikke, men den har levende musik, der skaber en speciel atmosfære.

Billede
Billede

Neo Bar Restaurant ligger på 3. sal i bygningen til Riga station. Menuen på denne restaurant inkluderer japansk køkken, hvilket er ret sjældent i Riga. Du kan komme til restauranten ved hjælp af elevatoren. Det er også panoramaudsigt.

Anbefalede: