Hvad Skal Man Se I Nicaragua

Hvad Skal Man Se I Nicaragua
Hvad Skal Man Se I Nicaragua

Video: Hvad Skal Man Se I Nicaragua

Video: Hvad Skal Man Se I Nicaragua
Video: Se hvad jeg siger – Nicaragua 1998 2024, April
Anonim

Et land i Mellemamerika, der overhovedet ikke er blevet udforsket af en russisk turist. Det er det største af de mellemamerikanske lande og et af de fattigste. Men ikke desto mindre er der noget at se.

Hvad skal man se i Nicaragua
Hvad skal man se i Nicaragua

Vulkaner

Det første folk går til Nicaragua for er vulkaner. Masaya-vulkanen, ved foden af nationalparken, er en af de mest aktive. Her kan du booke en udflugt og gå gennem regnskoven eller klatre højere. Mombacho Volcano er en høj vulkan, der i øjeblikket er lukket på grund af øget seismisk aktivitet. Du kan komme til disse vulkaner både fra hovedstaden, Managua og fra byen Granada.

Besøger Sierro Negro-vulkanen nær byen Leon kan du opleve spændingen ved at rulle ned fra toppen på et bræt. Sådanne udflugter tilbydes for ekstreme elskere. Ombordstigning fra vulkanen er inkluderet i mange rejseguider som en must-have oplevelse i livet.

Surfing

Nicaraguas Stillehavskyst er et af de mest berømte surfpletter i Latinamerika. Her kan du finde forskellige typer bølger, både for begyndere og professionelle. Det er også vært for internationale konkurrencer. Du skal starte fra byen Juan del Sur, hvorfra pendulkørsler kører dagligt til de nærmeste strande. Du kan også øve på bystranden, men bølgerne er ikke de samme. I Nicaragua kan du tage et par billige surflektioner med en instruktør.

Kolonial arkitektur

Først og fremmest er dette Granada. Der er en by med dette navn sandsynligvis i ethvert spansktalende land. Nicaraguan Granada er en sød, indbydende by med farverige en-etagers huse, flisetage og smukke katedraler. En af katedraler har et observationsdæk, hvorfra du kan beundre solnedgangen.

Granada ligger ved en sø, men det bør ikke betragtes som et sted at svømme. Rejsende stopper her i et par dage for at udforske området, og om aftenen samles de på hovedgaden med mange restauranter og gadekunstnere.

León, den tidligere hovedstad i Nicaragua og den næstvigtigste by i landet, hvor også kolonial arkitektur kan findes. Men de fleste går der netop på grund af Sierro Negro vulkanen, og byen er et godt transitpunkt og tilføjelse.

En ø midt i en sø

Lake Nicaragua er et unikt naturfænomen i sig selv, det er den største ferskvands sø i Latinamerika. Midt i det er øen Ometepe med to vulkaner, som kan nås med færge. Der er ofte en storm på søen, næsten som til søs. Ometepes liv i landsbystil er roligt og målt, selvom der er en hel del turister fra hele verden, forbliver de fleste her ikke mere end to eller tre dage for at bestige vulkanerne Concepcion og Maderas. som svømning i lagunerne.

Kapital

Hovedstaden, byen Managua, har et minimum af turistattraktioner eller i det mindste steder at gå, desuden er det ret usikkert. Derfor er det næppe værd at medtage det i en rejseplan som en separat vare.

Om landet som helhed

Priserne i Nicaragua er mærkbart lavere end i nabolandet Costa Rica, men levestandarden er betydeligt lavere. Du kan ikke kalde dette land helt billigt, priserne på restauranter, især ved kysten, er næsten som europæiske. Nogle steder på øen Ometepe er hoteller ret dyre, selvom der slet ikke er nogen turister. Transportnetværket er veludviklet, priserne på busser mellem byer er meget lave. Folk er forskellige: fra venlige til dystre og foragtelige at se på en hvid person. Næsten ingen taler engelsk.

Anbefalede: