Sådan Køber Du En Billet I Russiske Jernbanes Billetkontor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Billet I Russiske Jernbanes Billetkontor
Sådan Køber Du En Billet I Russiske Jernbanes Billetkontor

Video: Sådan Køber Du En Billet I Russiske Jernbanes Billetkontor

Video: Sådan Køber Du En Billet I Russiske Jernbanes Billetkontor
Video: ШИРИНА ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНОЙ КОЛЕИ В РОССИИ И ДРУГИХ СТРАНАХ. ИСТОРИЯ ЖЕЛЕЗНЫХ ДОРОГ #1 2024, April
Anonim

Toget er en behagelig form for transport, populær blandt turister, forretningsfolk og andre. Det er let at bruge jernbanetransporttjenester, du skal købe en billet i russiske jernbanes billetkontor.

Russian Railways billetter
Russian Railways billetter

Toget er et overkommeligt og praktisk transportmiddel. Passagerer kan lide at nyde udsigten fra togvinduet, det betragtes som den sikreste transportform. For at rejse skal du købe en billet i det russiske jernbanes billetkontor, der er placeret på hver jernbanestation. I billetkontorerne køber passagerer et rejsedokument i den ønskede retning til den ønskede station.

Når du køber en billet i det russiske jernbanebilletkontor, skal du angive detaljerne i passagerens identitetsdokument, sådan et dokument er et pas eller kørekort til en barnebillet - en fødselsattest. Det er ikke nødvendigt at præsentere originalen ved kassen, et ark papir med et skriftligt nummer og en række af dokumentet er nok. Når du går ombord på vognen, skal dokumenterne, hvis detaljer er angivet i billetten, præsenteres for vognlederen.

Det er rentabelt at købe en billet på forhånd

Du kan købe en billet til en rumtransport i Russian Railways billetkontor med 15% rabat, hvis købet foretages 45 eller 31 dage før togets planlagte afgangsdato. Hvis du køber en billet i billetkontoret på mindre end 10 dage, betaler du 10% mere. Denne løsning reducerer belastningen på billetkontorer og giver alle købere mulighed for at få billetter.

Ingen billetter?

Hvis billetterne i russiske jernbanes billetkontor er løbet tør, fortvivl ikke: der er mulighed for at købe en returbillet, du skal vente et stykke tid. Ofte returnerer folk af en eller anden grund de købte billetter til billetkontoret et par timer eller minutter, før toget kører. Det sker, at der en dag eller en time før afgang kommer billetter til salg, som tidligere var reserveret til militæret, embedsmænd, men de var ikke efterspurgte.

Billetter til en gruppe passagerer

Det sker således, at en gruppe mennesker samles på en tur, der har brug for billetter i en vogn med tilstødende pladser. Hvis gruppen ikke består af mere end 9 personer, kan en repræsentant for gruppen købe billetter ved at fremlægge alle personers dokumenter for billetkontoret. Det skal bemærkes, at en person ikke kan købe mere end 9 billetter, hvis der er behov for flere, betragtes gruppen som organiseret, og der skal indsendes en ansøgning med en liste over alle navne, givet pas af hver. Ansøgningen indsendes af gruppelederen 45 eller 10 dage før togets afgangsdato. De samme betingelser gælder for en gruppe børn.

Anbefalede: