Sådan Kommer Du Til Vladykino

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Vladykino
Sådan Kommer Du Til Vladykino

Video: Sådan Kommer Du Til Vladykino

Video: Sådan Kommer Du Til Vladykino
Video: ПЕРВАЯ ВЕСЕННЯЯ ПОКАТУШКА | ОЧЕНЬ МНОГО СНЕГА!!! 2024, Kan
Anonim

Tidligere blev navnet Vladykino båret af landsbyen, på stedet, hvor en del af Otradnoye-distriktet i den nordøstlige del af Moskva nu ligger. Nu er dette navn bibeholdt af jernbane- og metrostationer, der ligger på den tidligere landsby.

Det indre af metrostationen "Vladykino"
Det indre af metrostationen "Vladykino"

Instruktioner

Trin 1

Den hurtigste måde at komme til Vladykino overalt i Moskva er med metro. For at gøre dette skal du først komme til transferstationen, som giver dig mulighed for at skifte til Serpukhovsko-Timiryazevskaya-linjen (i almindelig brug - den "grå linje"). På stationen på denne linje kan du ændre som følger:

- fra stationen "Ulitsa Starokachalovskaya" af Butovskaya-linjen (lyseblå) - til stationen "Bulvar Dmitry Donskoy";

- fra stationen "Kakhovskaya" i Kakhovskaya-linjen (bleg aqua) - til stationen "Sevastopolskaya";

- fra Dobryninskaya station på Circle Line (brun) - til Serpukhovskaya station;

- fra Novoslobodskaya station på Circle Line (brun) - til Mendeleevskaya station;

- fra Arbatskaya-stationerne på Arbatsko-Pokrovskaya-linjen (blå) og Lenin-biblioteket på Sokolnicheskaya-linjen (rød) - til Borovitskaya-stationen;

- fra stationerne "Tverskaya" på Zamoskvoretskaya-linjen (grøn) og "Pushkinskaya" på linjen Tagansko-Krasnopresnenskaya (hindbær) - til stationen "Chekhovskaya";

- fra Trubnaya-stationen på Lyublinsko-Dmitrovskaya-linjen (lysegrøn) - til Tsvetnoy Bulvar-stationen.

Når du er på Serpukhovsko-Timiryazevskaya-linjen, skal du vælge den retning, der svarer til Vladykino-stationen, og det forbliver at gå i den retning.

Trin 2

Nogle linjer i metroen i Moskva krydser ikke direkte med Serpukhovsko-Timiryazevskaya-linjen, så du bliver nødt til at foretage to overførsler. Det er mest bekvemt at bruge ringlinjen til dette, men nogle gange er det mere rationelt at transplantere inde i ringen. I øjeblikket er Nizhnyaya Maslovka-stationen under opførelse, som vil forbinde det tredje udvekslingskredsløb (orange farve, ikke at forveksle med linjen Kaluzhsko-Rizhskaya, hvorfra der ikke er nogen direkte overgang til Serpukhovsko-Timiryazevskaya-linjen) med Serpukhovsko- Timiryazevskaya linje. Også ved siden af Petrovsko-Razumovskaya-stationen på Serpukhovsko-Timiryazevskaya-linjen vil der i fremtiden blive bygget en station på Lyublinsko-Dmitrovskaya-linjen med samme navn samt en overgang mellem dem.

Trin 3

Vladykino jernbanestation ligger på ringbanen i Moskva. Denne vej krydser alle tilgængelige radiale retninger i Moskva: Leningradsky, Savelovsky, Yaroslavsky, Kazansky, Gorkovsky, Kursk, Paveletsky, Kievsky, Smolensky og Rizhsky. Men det er ikke beregnet til passagerbefordring - kun godstog kører på det. I fremtiden er det planlagt at lancere elektriske passagertog langs denne vej, og så vil det være muligt at komme til Vladykino langs den.

Trin 4

For at komme til Vladykino med landtransport skal du bruge en af følgende busruter:

- 24 - fra Trubnaya Square, metrostationer Trubnaya, Tsvetnoy Bulvar, Dostoevskaya, Maryina Roshcha, Rizhskaya, monecail stationen Telecentre samt (i den anden retning) fra hotellerne i det hele russiske udstillingscenter

- 33 - fra metrostationerne VDNKh og Botanichesky Sad;

- 53 - fra metrostationerne Bibirevo og Altufevo;

- 76 - fra VDNKh metrostation, Telecenter monorail station;

- 85 - fra metrostationer "Rizhskaya", "Alekseevskaya", "VDNKh", monorail-stationen "Telecenter" samt (i den anden retning) fra hotellerne i det all-russiske udstillingscenter;

- 154 - fra metrostationerne VDNKh og Botanichesky Sad samt (i den anden retning) fra Khovrino-distriktet;

- 238 - fra Babushkinskaya, Otradnoe, Botanichesky Sad metrostationer samt (i den anden retning) fra VVT-hotellerne;

- 259 - fra Korneychuk gade og Altufyevo metrostation;

- 637 - fra metrostationerne Bibirevo og Otradnoye.

Trin 5

Du kan komme til Vladykino til fods eller i bil langs Susokolovskoye-motorvejen fra gaderne Botanicheskaya og Stantsionnaya samt langs Signalny proezd fra Dmitrovskoye-motorvejen og Berezovaya-gyden. Du kan også komme til Vladykino metrostation fra hovedindgangen til Botanisk Have.

Anbefalede: