Hotel "Nevsky" - Til Folk Der Elsker Komfort

Hotel "Nevsky" - Til Folk Der Elsker Komfort
Hotel "Nevsky" - Til Folk Der Elsker Komfort

Video: Hotel "Nevsky" - Til Folk Der Elsker Komfort

Video: Hotel
Video: Russian Hotel - Nevsky Central Hotel at 90 Nevsky prospect Saint Petersburg Russia 191025 2024, April
Anonim

Kan du lide komfort og bekvemmelighed? Vil du kombinere en behagelig og afslappende ferie med forretningsmøder? Kom du til Skt. Petersborg som turist? På Nevsky Hotel finder du service på højeste niveau.

Hotel
Hotel

Hotellet "Nevsky" skal vælges af dem, der foretrækker afslapning i en hyggelig atmosfære, men samtidig ønsker at forblive i centrum for alle begivenheder.

Hotellet er utroligt bekvemt placeret: det tager kun 1 minut at gå til Nevsky Prospect! Hvis du vil bruge metroen, tager det kun fem minutter at komme dertil. Sådanne seværdigheder i Skt. Petersborg som Palace Square, Hermitage, Kazan Cathedral og andre er bogstaveligt talt inden for gåafstand.

Værelser er tilgængelige for gæster, der spænder fra en standard dobbeltværelse og slutter med en luksuriøs duplex lejlighed. Selv de mest krævende og fremtrædende gæster vil blive glædeligt overrasket over det niveau af komfort og bekvemmelighed, der tilbydes dem i værelser på dette niveau.

Udbuddet af tjenester er også imponerende: check-in døgnet rundt på Nevsky Hotel, muligheden for at spise middag på den smarte restaurant Café Grand, muligheden for gratis internetadgang overalt på hotellet. Personalet kan hjælpe udlændinge med at få et indreisevisum til Den Russiske Føderation.

Dette hotel er simpelthen skabt til dig, hvis du vil kombinere en behagelig og afslappende ferie med en forretningsrejse, eller hvis du lige er kommet til den nordlige hovedstad i Rusland til turistformål.

Anbefalede: