Sådan Kommer Du Til Kabardinka

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Kabardinka
Sådan Kommer Du Til Kabardinka

Video: Sådan Kommer Du Til Kabardinka

Video: Sådan Kommer Du Til Kabardinka
Video: Кабардинка Фандорин 02 07 2021 2024, Kan
Anonim

Kabardinka er en landsby beliggende nær den berømte ferieby Gelendzhik. Og om sommeren er der en ret tæt strøm af turister. Fordi der ikke er nogen travlhed i byen, og havet er endnu renere end i Gelendzhik.

Sådan kommer du til Kabardinka
Sådan kommer du til Kabardinka

Instruktioner

Trin 1

Den mest bekvemme og hurtigste måde at rejse fra Moskva til Kabardinka er med fly. Det er helt naturligt, at denne vej vil være med en ændring til landtransport - når alt kommer til alt har Kabardinka ikke sin egen lufthavn. Derfor er det nødvendigt at købe billetter til Moskva - Gelendzhik-flyvningen. Fra Domodedovo lufthavn, flyver VIM-avia og Rusline på denne rute, Aeroflot-fly flyver fra Sheremetyevo, og UTair er monopol i denne retning i Vnukovo. Efter ankomsten til Gelendzhik lufthavn skal du tage en almindelig bus "Gelendzhik - Kabardinka" og stå af ved sidste stop. Den samlede tid på vejen er 3 timer og 20 minutter.

Trin 2

Ud over flyet kan du komme til Kabardinka med langdistance tog. Dog igen med en transplantation. For at gøre dette skal du tage toget Moskva - Novorossiysk, der afgår hver dag fra Kazansky jernbanestation i den russiske hovedstad. Efter ankomsten til Novorossiysk kan du tage bus nummer 33 og tage den til stoppestedet “Kabardinka. Spor.

Trin 3

Hvad angår turen til Kabardinka med bus, forlader Moskva - Gelendzhik-bussen Krasnogvardeyskaya busstation tre gange om ugen. Efter ankomsten til stoppestedet “Gelendzhik. Busstation "skal du købe en billet til den almindelige bus nummer 75, der fører dig til stationen" Kabardinka. Spor ". Den samlede rejsetid vil være ca. 25 timer.

Trin 4

Hvis du kommer til Kabardinka i bil, skal du først bevæge dig langs M-4 Don-motorvejen gennem Novomoskovsk, Yelets, Voronezh og Rostov ved Don. Derefter skal du komme til Krasnodar og ikke mere end 30 kilometer fra det til Kabardinka. Denne rejse tager cirka 22 timer og 30 minutter. Men kun hvis der ikke er mange kilometer trafikpropper på den normalt travle M-4 Don-motorvej. Ellers kan vejen trække i yderligere tre til fire timer.

Anbefalede: