Hvor Er Monumentet Til Bremen Town Musicians

Indholdsfortegnelse:

Hvor Er Monumentet Til Bremen Town Musicians
Hvor Er Monumentet Til Bremen Town Musicians

Video: Hvor Er Monumentet Til Bremen Town Musicians

Video: Hvor Er Monumentet Til Bremen Town Musicians
Video: Песня Бременских музыкантов. Седьмое видео проекта / SONG OF THE BREMEN TOWN MUSICIANS // REACTION 2024, April
Anonim

Heltene i det populære elskede eventyr af brødrene Grimm "The Bremen Town Musicians", en hane, et æsel, en hund og en kat har fået børn og voksne til at grine i mere end et århundrede, glemme alt om problemer og nyd liv. Skulpturerne installeret til ære i forskellige dele af verden minder om barndom, musik og alle de smukkeste ting.

Monument i Krasnoyarsk
Monument i Krasnoyarsk

Riga monument

I Riga, i den gamle bydel, er der et af monumenterne dedikeret til "Bremen Town Musicians". Det ligger nær Skarnu Street, overfor Convention Courtyard. Skulptur består af fire eventyrkarakterer: et æsel, der holder en hund på sig selv, at - en kat, ja, han blev en støtte til en hane. Sådan så karaktererne ud, da de forsøgte at se gennem vinderne på skovrøverne.

Skulpturen var en gave fra byen Bremen til byen Riga. Dens skaber var Bremen-billedhuggeren Christ Baumgartel, der skabte sit mesterværk i 1990. Der er en populær tro blandt moderne turister, at hvis du gnider næsen på et æsel og fremsætter et ønske, så vil det helt sikkert gå i opfyldelse. Næsen på andre dyr er også i stand til at opfylde enhver drøm for dem, der gnider dem. Nå, det mest elskede ønske forvandler en hane til virkelighed, som er ekstremt vanskelig at nå. Men dette stopper ikke dem, der ønsker at prøve lykken.

Skulptur i Bremen

Monumentet til Bremen bymusikere, der ligger i byen Bremen og er dets symbol, blev prototypen på den ovenfor beskrevne skulptur. I centrum af Bremen er skabelsen af Gerhard Marx 'hænder. Alle fire bronzehelte klatrede på hinandens ryg og ser nøje på de rastløse røvere. Det var denne idé fra Herr Marx, der fandt sin afspejling i Baumgartels dygtighed.

Og et par flere kreationer

Tyske Zulpich besluttede at følge med i andre byer og præsenterede sine indbyggere med en pyramide af verdensberømte eventyrfigurer. Generelt blev Tyskland rekordholder blandt dem, der udødeliggjorde hukommelsen om et æsel, hund, kat og hane. Et af elementerne i springvandet nær Weidspeicher-teatret i Erfurt er de berømte fire.

En hund, en kat og en cockerel (det vides ikke, hvor de mistede deres æsel) hilser med glæde besøgende på parken i byen Fürth.

Russiske Krasnoyarsk i 2006 præsenterede også et arkitektonisk mesterværk for befolkningen. Han fandt et sted i nærheden af Kulturpaladset den 1. maj. Monumentet blev skabt af den lokale billedhugger Alexander Tkachuk. Skulpturen er kendt for det faktum, at den kan overvejes tre gange om dagen med lydakkompagnement. Fra højttalerne bliver folk mødt af en hane og et vers af en berømt sang.

Derudover blev sådanne russiske byer som Khabarovsk, Sochi, Skt. Petersborg og Lipetsk også bemærket blandt beundrere af musikere fra Bremen. Et særpræg ved russiske arkitektoniske kompositioner er tilstedeværelsen af Troubadour i selskab med dyr. Skulpturerne skylder dette den storslåede sovjetiske tegneserie.

Anbefalede: