Moskva Metro: Beskrivelse, Historie, Udflugter, Nøjagtig Adresse

Indholdsfortegnelse:

Moskva Metro: Beskrivelse, Historie, Udflugter, Nøjagtig Adresse
Moskva Metro: Beskrivelse, Historie, Udflugter, Nøjagtig Adresse

Video: Moskva Metro: Beskrivelse, Historie, Udflugter, Nøjagtig Adresse

Video: Moskva Metro: Beskrivelse, Historie, Udflugter, Nøjagtig Adresse
Video: THE BEAUTIFUL MOSCOW METRO 2024, Kan
Anonim

Metropolitan er en af de unikke seværdigheder i Moskva. Hver station er et mesterværk inden for arkitektur og konstruktion af regional betydning. Metroens historie er rig på mange legender og myter, der tiltrækker rejsende og bybesøgende fra forskellige lande.

Moskva Metro
Moskva Metro

Historie om opførelsen af Moskva-metroen

Moskva-metroen er et unikt syn på hovedstaden i staten. Dens konstruktion tog flere årtier og gav anledning til mange tvister og kontroverser. Oprindeligt skulle det bygge jordlinjer, men til dette var det nødvendigt at grave vægten af byen op. Myndighederne kunne ikke tillade dette. Ingeniør - arkitekt Veniamin Makovsky foreslog et projekt til opførelse af en underjordisk jernbanelinje. Projektet blev godkendt af Joseph Vissarionovich Stalin. Opførelsen af den første linje begyndte i 1931.

Behovet for at bygge en metro opstod efter en dags trafikprop, da al transport stoppede med at køre i Moskva. Det var nødvendigt at losse veje og motorveje. Metroen er indhyllet i mange legender, hemmeligheder og myter. Ifølge beboerne lever Moskva-metroen sit eget uafhængige liv som en by i en by.

Den første metrolinje i verden var linjen fra Sokolniki station til Park Kultury station. I slutningen af 1930'erne blev nye metrolinjer åbnet, og længden af underjordiske jernbaner steg. Oprindeligt blev metroen opkaldt efter L. M. Kaganovich, derefter V. I. Lenin. Siden 1992 er der dannet et stort transportsystem, kaldet Moskva Metro.

Beskrivelse af Moskva metro

Metrostationer er arkitektoniske mesterværker i Moskva. Hver besøgende kan slentre gennem stationerne som om gennem et palads lobbyer. Hver station slår i sin pragt. 44 metrostationer er kulturelle objekter af regional betydning. De smukkeste stationer i Moskvas metro er Kievskaya, Mayakovskaya, Revolution Square, Novoslobodskaya. Hver station er et separat monument over arkitektur og konstruktion, der viser de ingeniørers dygtighed, der er involveret i oprettelsen af metroen.

Metrostation
Metrostation

Moskva metrostationer er som museumsudstillinger, forbløffer besøgende med deres pragt. "Kievskaya-Koltsevaya" giver dig mulighed for at nyde de smukke mosaikpaneler, stuk, dekoreret med træudskæringer, store lysekroner - lysekroner. På Mayakovskaya station blev der installeret tynde søjler til at understøtte taget, foret med rustfrit stål. Stationen er et eksempel på arkitektur og konstruktion i Moskva.

Metrostation
Metrostation

Lobbyerne på mange andre stationer er en blanding af stilarter og former. Tilstedeværelsen af stuk, søjler og andre arkitektoniske komponenter giver stationerne et majestætisk udseende. Blandt de materialer, der bruges til at dekorere stationerne, er der marmor, granit og dyrebare Ural-ædelstene.

Hver station fortjener en separat tur.

Ture

Moskva-metroen er rig på mange legender og myter, som turister vil lære om takket være guiderne. Der er mange forskellige udflugter på metroens område. Guiderne fortæller byens beboere og gæster om historien om opførelsen af stationerne, de særlige egenskaber ved de arkitektoniske kompositioner.

Du kan bestille udflugter via Metrotours udflugtsbureaus officielle hjemmeside. Selve bureauet er placeret i lobbyen på Vystavochnaya metrostation på Filevskaya-linjen i Moskva-metroen. Arrangørerne tilbyder flere udflugter at vælge imellem.

Åbningstider: Kontoret er åbent fra mandag til lørdag fra 10.00 til 18.00. Søndag er en fridag.

For mere information om metroen kan turister besøge Folkemuseet i Moskva Metro. Under udflugten kan rejsende lære mange interessante ting fra metroen i Moskva, dens unikke arkitektoniske kompositioner. Indgangsbilletprisen afhænger af antallet af personer i gruppen. For et individuelt besøg er indgangen til museet gratis.

Anbefalede: