Sådan Flyver Du Til New York

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flyver Du Til New York
Sådan Flyver Du Til New York

Video: Sådan Flyver Du Til New York

Video: Sådan Flyver Du Til New York
Video: GoPro BMX Bike Riding in NYC 11 2024, April
Anonim

For at komme til New York er det ikke nok bare at købe en flybillet, du skal ansøge om visum, planlægge et interview på USAs ambassade, gennemgå told- og paskontrol i lufthavnen.

Sådan flyver du til New York
Sådan flyver du til New York

Instruktioner

Trin 1

Køb en flybillet. Regelmæssige flyvninger fra Moskva drives af Aeroflot, Delta Airlines, Transaero. Flyvningerne fra disse selskaber er direkte, flyvetiden er fra 9 timer og 15 minutter. Billetpris - fra 12.000 rubler. Vær opmærksom på flyselskabernes tilbud - når du køber en returbillet, gives der en rabat.

Trin 2

Få et amerikansk visum. Gennemgå oplysningerne på den amerikanske ambassades websted. Betal det konsulære gebyr i en VTB24-bankfilial eller i en russisk postfilial. Det konsulære gebyr varierer fra USD 140 til USD 390 afhængigt af det visum, du modtager.

Trin 3

Udfyld DS-160-applikationen online. Udfyld alle felter på engelsk (med undtagelse af afsnittet om navn og efternavn på modersmålet). Upload dit foto i det specielle afsnit på formularen. Efter udfyldelse af formularen opretter systemet en bekræftelsesside med en stregkode bestående af tal og bogstaver. Udskriv denne side. Gå tilbage til siden og send den udfyldte ansøgning til dig selv via mail. Du modtager det i PDF-format.

Trin 4

Deltag i et interview på det aftalte tidspunkt på den amerikanske ambassade i position, finansiel stabilitet, tilgængelighed af fast ejendom.

Trin 5

På afrejsedagen skal du ankomme til lufthavnen på forhånd, tjekke ind for flyvningen og tjekke din bagage. Gå gennem told- og paskontrol. Kom på flyet.

Anbefalede: