Hvilke Seværdigheder At Besøge I Estland

Hvilke Seværdigheder At Besøge I Estland
Hvilke Seværdigheder At Besøge I Estland

Video: Hvilke Seværdigheder At Besøge I Estland

Video: Hvilke Seværdigheder At Besøge I Estland
Video: 10 Best Places to visit in Estonia - Top Tourist Attractions In Estonia | TravelDham 2024, Kan
Anonim

Estland er et godt sted for en turistferie. Selv hovedstaden er på listen over UNESCO-attraktioner, og hver park i byen er unik i sig selv og repræsenterer en kulturel værdi for en turist.

Hvilke seværdigheder at besøge i Estland
Hvilke seværdigheder at besøge i Estland

Estland er et ekstraordinært land beliggende i det nordlige Europa. Når du rejser rundt i Estland, kan du se mangfoldigheden af den nationale kultur såvel som et stort væld af naturlige attraktioner. Hver hovedstad i Europa har en interessant og unik historisk del af byen, som formidler atmosfæren fra oldtiden, og på et sådant sted er der mange arkitektoniske strukturer rejst under opførelsen af selve byen. I Talin, Estlands hovedstad, er der også en sådan gammel by, der ligger i centrum af byen og formidler middelalderens ægte ånd med unikke arkitektoniske strukturer. Den gamle del er medtaget på UNESCO-listen.

På Estlands territorium er der mere end et dusin forskellige naturparker, som er fuldt udstyret til turister: der er lagt ruter, der er etableret specielle steder at overnatte i parken eller steder til rekreation. Lahemaa National Park er et vidunderligt sted, hvor kysten ved Den Finske Bugt er perfekt kombineret med taiga skov og unikke landskaber. I denne park blev der ikke kun vandrede stier, men også cykelruter. Lahemaa National Park ligger i nærheden af Talin, hvilket gør det attraktivt ikke kun for turister, men også for lokale beboere.

Kõpu Fyr er en unik og uforlignelig struktur beliggende på øen Hiiumaa i Østersøen. Hovedtrækket ved dette fyr er, at det ikke er som normalt ved kysten, men på en lille bakke midt på øen. Selve strukturen blev rejst i det 16. århundrede, og fra begyndelsen til i dag har fyrtårnets hovedattribut - belysningssystemet - fungeret. Der er et observationsdæk øverst i bygningen, der tilbyder en charmerende udsigt over de omkringliggende havlandskaber.

Anbefalede: