Hvordan Fungerer Billetkontorerne På Jernbanestationer I Moskva?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Fungerer Billetkontorerne På Jernbanestationer I Moskva?
Hvordan Fungerer Billetkontorerne På Jernbanestationer I Moskva?

Video: Hvordan Fungerer Billetkontorerne På Jernbanestationer I Moskva?

Video: Hvordan Fungerer Billetkontorerne På Jernbanestationer I Moskva?
Video: DSB togsæt 2024, April
Anonim

Nogle gange er det praktisk at købe en langdistance-billet på et tidspunkt, der ikke er normalt for shopping. Det er meget vigtigt at vide, hvornår billetkontorerne er åbne for ikke at gå til stationen forgæves. Næsten alle større jernbanestationer i Moskva sælger billetter døgnet rundt.

Hvordan fungerer billetkontorerne på jernbanestationer i Moskva?
Hvordan fungerer billetkontorerne på jernbanestationer i Moskva?

Instruktioner

Trin 1

Der er ni driftsstationer i Moskva, som alle er placeret i den centrale del af byen. Moskva stationer har følgende navne: Belorussky, Kazansky, Kievsky, Kursky, Leningradsky, Paveletsky, Rizhsky, Savelovsky, Yaroslavsky. Ved navnet er det let at bestemme, hvilken gren af jernbanestationen der betjener. Kurskiy banegård tjener også Nizhny Novgorod retning. Der er også fire yderligere stationer, som undertiden kaldes togstationer.

Trin 2

Billetkontorerne på alle større stationer er åbne 24 timer i døgnet med undtagelse af stationerne Savelovsky og Rizhsky. Savelovsky banegård er åben fra 4:00 til 23:59. Riga station er åben fra 8:00 til 23:00. Afhængigt af tidspunktet på dagen kan antallet af driftskontanter variere. I løbet af de mest "spidsbelastede" arbejdstimer er der altid flere kontantborde end om natten. Hvis stationen er lille, kan billetkontoret i forstaden samtidig betjene langdistanceflyvninger.

Trin 3

I det 19. århundrede var der stadig jernbanestationen Nizhegorodsky, og i begyndelsen af det 20. århundrede tænkte byplanlæggere på at gøre hovedbanegården til hovedstationen i byen. Senere blev denne idé opgivet. Hovedstationen skulle forbinde alle grene fra resten af stationerne. I øjeblikket er næsten alle blindgange, med kun to undtagelser: Kursk banegård og Belorussky jernbanestation. Belorussky banegård er heller ikke 100% blindgyde: derfra er der en "ikke-blindgyde" linje til byen Rybinsk.

Trin 4

Alle stationer, undtagen Savelovsky, sender fjerntog. Kun elektriske tog kører fra Savelovsky jernbanestation. Forstadstog kører også fra andre stationer. Aeroexpress-tog (tog til Moskva lufthavne) kører fra Paveletsky jernbanestation (til Domodedovo), Kievsky jernbanestation (til Vnukovo) og Belorussky jernbanestation (Sheremetyevo).

Trin 5

De travleste stationer er Kazansky og Kursky. Mest af alle langdistance billetkontorer er der. Den mindste passagertrafik er på jernbanestationerne Rizhsky og Savelovsky, hvorfor langdistance billetkontorer der ikke arbejder døgnet rundt. Også kun Rizhsky og Savelovsky jernbanestationer er placeret ikke på metroen ringlinje. Kazansky, Leningradsky og Yaroslavsky jernbanestationer ligger i nærheden på den samme plads, der kaldes Komsomolskaya. På grund af togstationerne kaldes denne plads også "Square of the Three Train Stations".

Trin 6

Langdistanceautomater med billetter er i øjeblikket installeret på hver af stationerne. Med denne maskine kan du købe en billet, selv når de største billetkontorer er lukket. Hvis du har købt en billet på Internettet, men du har brug for et boardingkort til bord, kan du også udskrive det i maskinen uden at kontakte kasserer.

Anbefalede: