Italien Er Et Eventyr, Du Vil Vende Tilbage Til

Italien Er Et Eventyr, Du Vil Vende Tilbage Til
Italien Er Et Eventyr, Du Vil Vende Tilbage Til

Video: Italien Er Et Eventyr, Du Vil Vende Tilbage Til

Video: Italien Er Et Eventyr, Du Vil Vende Tilbage Til
Video: Vermund SLAGTER Mink-Mette: METTE FREDERIKSEN HENTER IGEN LANDSFORRÆDERE TIL DANMARK! 2024, Kan
Anonim

Italien er et land, der kun har besøgt det en gang, du forstår, at du helt sikkert vender tilbage. Ancient historie rodfæstet i århundreder, de mest værdifulde kunstværker, magisk natur, utroligt lækkert køkken og gæstfri munter mennesker - disse er de vigtigste skatte i Italien, der tiltrækker millioner af turister fra hele verden hvert år.

Italien er et eventyr, du vil vende tilbage til
Italien er et eventyr, du vil vende tilbage til

Først relativt nylig blev Italien den europæiske stat, som vi kender i dag. For kun 150 år siden var store byer fuldstændig uafhængige, deraf de særlige manerer, køkken, skikke i hver by.

Nordboere-italienere er længe blevet kaldt polenta i henhold til deres yndlingsret - majsgrød, og navnet "makaroni" blev fastgjort til sydboere, der er klar til at spise pasta hele dagen lang. Men virkelig forskellige sorter af pasta, mange lækre saucer vil ikke lade nogen være ligeglade. Og lækker pizza! Udflugtsture til Italien skal omfatte et besøg på restauranter med autentisk italiensk køkken.

I den varme sommersæson vil sidste øjebliks ture til Italien på Adriaterhavskysten være den bedste ferie, du kan nyde skønheden ved kysten, dykke ned i det klare vand, besøge de smukke små italienske byer, der ligger ved kysten.

Skiture til Italien med et besøg på det højeste punkt i Europa - Mont Blanc - er en mulighed for at erobre de verdensberømte europæiske skråninger og få en vidunderlig italiensk bjergbrun.

Busture til Italien fra Kaliningrad giver dig mulighed for at besøge de mest berømte byer i Italien på kort tid, uden at have problemer med transport og hoteller.

Italien er et land, der kan fremkalde de varmeste rejseminder på ethvert tidspunkt af året!

Anbefalede: