Sådan Kommer Du Til Tver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Tver
Sådan Kommer Du Til Tver

Video: Sådan Kommer Du Til Tver

Video: Sådan Kommer Du Til Tver
Video: Som tver nak ti 3-Aok Sokunkanha-Lyric Video 2024, April
Anonim

Tver er den smukkeste gamle by. Byen ved bredden af Volga kunne godt være blevet Ruslands hovedstad, hvis den ikke havde afstået denne ret til Moskva i gamle tider. Det er ikke overraskende, at Tver tiltrækker turister så meget. Hvis du også vil gå til Tver, men ikke ved, hvordan du kommer derhen, er dette stedet for dig.

Sådan kommer du til Tver
Sådan kommer du til Tver

Instruktioner

Trin 1

Gå til togstationen. Den mest traditionelle måde at komme til Tver er sandsynligvis med tog. Tver-stationen ligger på Oktyabrskaya-jernbanen, der forbinder Moskva og Skt. Petersborg. Så hvis du ofte rejser langs ruten Moskva - Skt. Petersborg (eller omvendt), så ved, at du måske godt uden at nå slutningen kommer ud til Tver og går rundt i denne vidunderlige by. Hvis du bor i en hvilken som helst anden bosættelse, betyder det ikke noget, om du er på Oktyabrskaya-jernbanen eller ej, så kan du i princippet også nemt komme til Tver med tog. Sandt nok, måske bliver du nødt til at gå med en ændring, men dette bør ikke forstyrre dine planer, hvis du vil se på monumentet til Afanasy Nikitin.

Trin 2

Tanke benzintanken. Det er ret nemt at komme til Tver med privat bil. Vejen "Rusland", der forbinder Moskva og Skt. Petersborg, passerer gennem byen. Derudover begynder motorveje til Rzhev, Volokolamsk samt en række lokale motorveje fra grænserne til Tver. Med en privat bil er du ikke afhængig af tidsplanen eller tilgængeligheden af billetter. En fantastisk måde at komme til byen, især hvis afstanden ikke er så stor.

Trin 3

Alt i luften! Hvis afstanden stadig er stor, og der ikke er noget ønske om at køre med tog eller i bil, kan Zmeyovo lufthavn hjælpe. Sandt nok fungerer det kun for indenrigsflyvninger, og fra Tokyo eller Manchester er det usandsynligt, at du kommer til Tver med fly. For russerne er dette dog helt acceptabelt. Selvom der ikke er nogen direkte flyvning til Tver fra din by, kan du komme til Moskva, og derfra til Tver er kun et stenkast væk. Efter russiske standarder.

Trin 4

Både på vandet! Tver har en Volga og en flodstation. Dette betyder, at du kan komme til Bradis-bordets hjemland med vand. Forfatteren opfordrer selvfølgelig ikke dig til at komme dertil med både eller katamaraner (selvom det sandsynligvis ville være interessant fra nærliggende landsbyer), men du kan tage et krydstogt på et motorskib til Tver eller gennem Tver. Dette vil selvfølgelig være en meget original måde at levere dig selv til Tver, men den mest mindeværdige.

Rejs over Rusland og glem ikke Tver også!

Anbefalede: