Sådan Kommer Du Til Vyksa

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Vyksa
Sådan Kommer Du Til Vyksa

Video: Sådan Kommer Du Til Vyksa

Video: Sådan Kommer Du Til Vyksa
Video: Ремонт участка дороги Выкса-Досчатое 2024, April
Anonim

Byen Vyksa er ved første øjekast ikke bemærkelsesværdig. Men dette er ikke sådan: Vyksa har sin egen attraktion, som mange ønsker at se. Dette er en gammel park, modelleret efter Versailles i fransk-engelsk stil. Paladset i denne park er meget populært blandt dem, der kommer til denne by.

Sådan kommer du til Vyksa
Sådan kommer du til Vyksa

Instruktioner

Trin 1

Den mest bekvemme måde at rejse på er med fjerntog eller el-tog. Men problemet er, at der ikke er nogen direkte jernbaneforbindelse mellem Moskva og Vyksa. Derfor, hvis du går med tog, bliver du nødt til at skifte til en anden type transport. Den optimale løsning er at tage følgende tog: "Moskva - Petropavlovsk", "Moskva - Cheboksary", "Moskva - Kazan", "Moskva - Neryungri", "Moskva - Ulan-Ude", "Moskva - Krasnoyarsk", "Moskva - Yoshkar -Ola "," Moskva - Nizhnevartovsk "," Moskva - Izhevsk "eller" Moskva - Novokuznetsk ", der afgår fra jernbanestationen Kazansky i den russiske hovedstad. Du er nødt til at gå til stationen "Murom-1". Derefter, lige ved jernbanestationen, skift til bussen Murom - Voznesenskoye og gå til Vyksa stop. Spor ". Den samlede rejsetid er 7 timer og 30 minutter.

Trin 2

Ud over toget er der en anden god mulighed - bussen. Hver morgen forlader en bus "Moskva - Vyksa" Shchelkovo busstation. Rejsetiden er 7 timer og 40 minutter.

Trin 3

I tilfælde af at det ikke er muligt at køre på en direkte busrute, kan du først komme til Murom. Busser "Moskva - Murom" afgår hver dag fra Shchelkovo busstation. Og efter ankomsten til denne by er du nødt til at tage bussen Murom - Voznesenskoye og gå til Vyksa stop. Spor ". Den samlede rejsetid er ca. 7 timer og 50 minutter.

Trin 4

Hvis du kommer fra Moskva til Vyksa i bil, er den nemmeste måde at gå langs M-7 Volga-motorvejen gennem Pokrov, Petushki og Vladimir. Derefter vil der være motorvej R-72, som fører til indgangen til Vyksa.

Trin 5

Den anden måde at komme til Vyksa i bil er langs motorvej M-5 Ural gennem Bronnitsy, Kolomna og Ryazan. Så vil der være Kasimov, hvorigennem P-105 motorvejen går, og omkring 80 kilometer derfra til Vyksa. I begge tilfælde tager vejen til Vyksa 8 timer og 30 minutter afhængigt af trafiksituationen.

Anbefalede: